Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa stie toti alegatorii din Romania

Alegatorii care nu stiu de ce sectie apartin, pot afla acest lucru de pe site-ul www. RegistrulElectoral. ro. Trebuie sa introduca CNP-ul, numele de familie si un cod de verificare afis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )