Libnet.ro
UNICEF

13:45

Alegeri prezidentiale 2019. Numarul romanilor care au votat in strainatate a depasit jumatate de milion

Hotnews Hotnews,
 Alegeri prezidentiale 2019. Numarul romanilor care au votat in strainatate a depasit jumatate de milion

Peste jumatate de milion de romani votasera in diaspora pana la ora 15. 40, in cadrul primului tur al alegerilor prezidentiale 2019, potrivit datelor furnizate de catre Biroul Electoral Central BEC). in diaspora, cea mai mare prezenta la prezidentiale, dupa 1989, a fost la alegerile din 2014, cand in primul tur au votat 161. 262 de romani, iar in al doilea tur - 379. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarile USR, care rastoarna totul. Cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la doar cateva mii de voturi

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea sustine ca estimarile partidului sau arata ca cel de-al doilea candidat care va intra in turul doi se va decide la diferenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu: Am votat pentru Romania normala si va invit pe toti la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu. Cum a aparut sotia presedintelui la sectie

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )