Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un roman din Siberia, care a vrut sa voteze prin corespondenta?

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un roman din Siberia, care a vrut sa voteze prin corespondenta?

Marius Giura se afla in Siberia, insa de loc este din Alba. Daca in anii precedenti astrabatut 10. 000 de kilometri pentru a putea vota, acum barbatul care. continuă pe Antena3

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

in mai, la Europarlamentare, argeseanul Bogdan Dovleac a trait experienta vietii lui: ca sa poata vota, el a facut 690 de kilometri, de la Entebbe, Uganda, pana la Nairobi,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti a descoperit numele fiului sau mort, pe lista de votare

La o sectie de votare amenajata la Scoala Traian din Pitesti, un barbat care a mers sa voteze a constatat ca pe lista se afla si numele fiului sau, decedat in urma cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti si-a vazut fiul mort pe lista de votare

Incident intr-o sectie de votare din Pitesti, sesizat catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges. Un barbat a anuntat ca fiul mortfigura pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a patit un barbat din Targu-Jiu dupa ce a vandut alcool langa sectiile de votare

Politistii locali au amendat un agent economic din Targu-Jiu cu 1. 500 de lei, dupa ce s-a constatat ca a comercializat bauturi alcoolice la o distanta mai mica de 500 de metri.

Alegeri prezidentiale 2019. Profilul alegatorului din diaspora

Romanii din diaspora voteaza duminica, pentru a treia zi consecutiv, pentru alegerile prezidentiale, iar prezenta este una foarte mare, depasindu-o cu mult pe cea de la primul tur al prezidentialelor din 2014. Cei mai multi dintre cei care au votat in strainatate sunt barbati, cu varsta intre 35 si 44 de ani.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VIP-urile din puscarii VOTEAZA! Pe cine aleg Liviu Dragnea, Radu Mazare sau Sorin Blejnar

Peste 15. 000 de detinuti din Romania si-au exprimat dorinta de a vota. Printre acestia se afla si VIP-urile de la Parlament sau administratiile locale. Printre acestia, Liviu Dragnea, fost sef PSD, si.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment emotionant intr-o sectie de votare din Jersey. Ce a facut un roman care a venit sa voteze

Un roman a cantat la pian intr-o sectie de votare din Jersey, Canalul Manecii. Romanulvenise sa voteze la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce rol are de fapt presedintele in Romania

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Potrivit Constitutiei din 2003, Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedie in Lugoj! Un barbat a murit chiar la iesirea din sectia de votare

Un batran din Lugoj de 80 de ani, care a fost impreuna cu sotia la vot, a murit in apropiere de sectia de votare. A cerut ajutorul celor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )