Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un roman a zburat 15 ore cu avionul ca sa voteze acasa: Vremea mea a trecut

in mai, la Europarlamentare, argeseanul Bogdan Dovleac a trait experienta vietii lui: ca sa poata vota, el a facut 690 de kilometri, de la Entebbe, Uganda, pana la Nairobi,. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Roman stabilit in Germania, adevaratul motiv pentru care a votat: Azi simt ca e cumva diferit

Catalin Luchian, un roman stabilit in Berlin, Germania, a marturisit care este motivul pentru care a decis sa voteze la alegerile prezidentiale din 2019.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment emotionant intr-o sectie de votare din Jersey. Ce a facut un roman care a venit sa voteze

Un roman a cantat la pian intr-o sectie de votare din Jersey, Canalul Manecii. Romanulvenise sa voteze la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Numaratoarea inversa pana la startul votului. Antena 3, desfasurare impresionanta de forte

In doar cateva ore incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor deschide.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem noi estimari ale rezultatelor la ora 15.00. Surpriza continua

Apar noi estimari ale rezultatelor alegerilor prezidentiale, potrivit unei cercetari facute la iesirea de la urne. Conform datelor de la ora 15. 00, presedintele Klaus.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Adrian Ursu, marturie surprinzatoare: Rezultatul s-ar putea sa fie unul spectaculos

Adrian Ursu anunta rezultate spectaculoase in urma voturilor din primul scrutin al alegerilor prezidentiale. intr-o interventie pe pagina de Facebook a Antenei 3, jurnalistul sustine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )