Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa vot: Am votat cu speranta unei Romanii mult mai linistite

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa vot: Am votat cu speranta unei Romanii mult mai linistite

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat la iesirea de la urne ca a votat cu speranta unei Romanii mult mai bune si mult mai linistite si ca spera ca participarea la vot sa fie de. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

Alegeri prezidentiale 2019. Presedintele USR Focsani: Am votat pentru un presedinte care nu va fi nici jucator, nici spectator, nici seful unei tabere politice, ci va fi alaturi de fiecare cetatean

Liviu Macovei, care este totodata si candidat al USR pentru Primaria Municipiului Focsani, a votat inainte de orele pranzului.

Alegeri prezidentiale 2019. Marcel Ciolacu a votat cu speranta unei Romanii mult mai bune si mai linistite

Presedintele PSD Buzau, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, a votat duminica cu speranta unei Romanii mult mai bune si mai linistite si cu omul care in ultimii ani a ajutat foarte mult Buzaul.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde. 05 Ministrul de Interne Marcel Vela, noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, si primarul general al Capitalei Gabriela Firea, au votat imediat dupa deschiderea sectiilor de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 09:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce rol are de fapt presedintele in Romania

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Potrivit Constitutiei din 2003, Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.

REZULTATE EXIT-POLL alegeri prezidentiale 2019. Editie spectaculoasa, de la ora 21, la Antena 3

Aproape 19 milioane de romani isi aleg astazi presedintele in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Urnele se vor inchide la ora 21. Romanii isi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )