Libnet.ro
UNICEF

15:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a adresat un indemn cetatenilor sa iasa la vot in cel.

Alegeri prezidentiale 2019. Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza intr-o postare pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca aceia care nu voteaza astazi, trebuie sa taca in urmatorii 5 ani, indeamna oamenii sa mearga la vot desi este putin mai frig, pentru ca iarna nu-i ca vara, si anunta ca nu voteaza PSD.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura! Ai de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor, si speranta

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj, duminica dimineata, chiar inaintea deschdierii urnelor in tara, in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot. Potrivit fostului sef de stat,.

Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Alegatorii au de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor si speranta, scrie, duminica dimineata, pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj in care spune si ca daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Azi am pus o caramida esentiala in a construi o Romanie normala

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit-pollurilor de la turul doi al alegerilor prezidentiale, ca, in.

Alegeri prezidentiale 2019: ce scrie presa straina despre Romania,azi, 24 noiembrie

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Si presa internationala a luat in vizor procesul de votare din Romania .

EXIT POLL ora 21.00 ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC Turul doi. CTP, DUR cu tinerii romani: Daca nu vii astazi, nu-ti trebuie libertatea, vrei la stapan

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a transmis, dupa ce a votat, un mesaj catre toti cetatenii cu drept de vot. Daca nu te duci la vot, nu esti.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Scor INCREDIBIL in aceste clipe. Lovitura care poate DECIDE totul

Cu o ora inaintea inchiderii urnelor in Romania, emotiile incep sa se risipeasca in cele doua tabere. Daca au existat vreodata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )