Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a adresat un indemn cetatenilor sa iasa la vot in cel. continuă pe România Liberă

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Alegatorii au de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor si speranta, scrie, duminica dimineata, pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu, intr-un mesaj in care spune si ca daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!.

Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura! Ai de ales intre esec garantat al viitorului nostru, al romanilor, si speranta

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj, duminica dimineata, chiar inaintea deschdierii urnelor in tara, in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot. Potrivit fostului sef de stat,.

Alegeri prezidentiale 2019. Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii 5 ani sa taci din gura!

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza intr-o postare pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca aceia care nu voteaza astazi, trebuie sa taca in urmatorii 5 ani, indeamna oamenii sa mearga la vot desi este putin mai frig, pentru ca iarna nu-i ca vara, si anunta ca nu voteaza PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Traian Basescu a transmis, duminica, in ziua in care romanii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, un mesaj pentru alegatori. Daca azi nu votezi, in.

Traian Basescu, la iesirea de la urne: Puteti fi siguri ca n-am votat pentru PSD. Daca vrei democratie, trebuie sa o aperi (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, duminica, la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet, ca lumea poate fi sigura ca n-a votat pentru PSD. intrebat cu cine a votat, fostul presedinte al Romaniei a.

Traian Basescu, despre viitorul politic al Vioricai Dancila: Sunt vai mama lor! Femeia e peste toti!

Fostul presedinte al tarii si-a oferit parerea in ceea ce priveste cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, care se va disputa la urnele de vot, pe 24 noiembrie 2019. Traian Basescu a oferit o analiza asupra candidatilor, vorbind si despre abilitatile politice ale Vioricai Dancila, candidatul din partea PSD. Traian Basescu, despre viitorul politic .

Traian Basescu, reactie incredibila la vot: Sa continue!

Traian Basescu a avut o serie de reactii incredibilem atat inainte de deschiderea sectiilor de votare, dar si dupa ce a mers sa isi exprime acest drept. Fostul lider al statului le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de clar, in ceea ce priveste al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )