Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila a votat la Colegiul Sfantul Sava: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a votat la Colegiul Sfantul Sava din Capitala. Ca si la primul tur, alaturi de fostul premier a venit si Lia Olguta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll

Viorica Dancila va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelorexit-poll. Potrivit primelor rezultate, Klaus Iohannis a castigat detasat, cu64,8%, iar Viorica Dancila a obtinut 35,2% din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll: Multumesc tuturor celor care au vrut sa inlocuiasca ura si dezbinarea cu unitatea si increderea

Viorica Dancila va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelorexit-poll. Potrivit primelor rezultate, Klaus Iohannis a castigat detasat, cu64,8%, iar Viorica Dancila a obtinut 35,2% din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat in toate orasele din Vrancea si in marea majoritate a comunelor

Klaus Iohannis a obtinut 86. 028 de voturi, adica un procent de 59,30%, iar Viorica Dancila a luat 59. 047 de voturi, adica 40,70%. Rezultatele finale oficiale vor fi prezentate in cursul zilei de luni.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. in ce localitati a castigat Viorica Dancila cele mai multe voturi

Desi la nivelul judetului Calarasi, alegatorii i-au dat vitul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale 2019, in cateva localitati Viorica Dancila a fost castigatoare. Este vorba despre Budesti, Oltenita si Lehliu Gara, unde primarii PSD au reusit sa mobilizeze electoratul.

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile.

Alegeri prezidentiale 2019. Locul din tara in care Viorica Dancila i-a luat fata lui Klaus Iohannis

Alegerile prezidentiale din 2019 si, concret, cel de-al doilea tur al scrutinului electoral disputat intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, a adus cu sine cateva surprize. Asta deoarece preferintele politice ale alegatorilor romani au fost bine pronuntate, mai ales in cateva judete ale tarii. Daca romanii au votat-o pe candidata PSD intr-un procent 34,12%, la .

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in municipiul Vulcan: Viorica Dancila a castigat detasat

Alegeri prezidentiale 2019, in municipiul Vulcan: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )