Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, sedinta de urgenta la sediul PSD

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, sedinta de urgenta la sediul PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a mers de urgenta la sediul partidului. Citeste si: REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza colosala in numaratoarea paralela a. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat ca PSD nu ia in calcul o forma de contestare in cazul in care rezultatele oficiale vor da o alta ordine a candidatilor la prezidentiale,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii

Fostul premier Viorica Dancila a declarat ca a votat duminica impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem rezultatele de la PSD. SURPRIZA URIASA cu un mare favorit la finala

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila continua sa aiba sanse mari la turul doi al alegerilor prezidentiale, arata datele estimarilor PSD la ora. Potrivit datelor de pe teren, Klaus Iohannis.

Rezultate EXIT Poll alegeri prezidentiale 2019. Cum arata lupta dintre Barna si Dancila la inchiderea urnelor. Sanse minime pentru candidatul USR

Presedintele Klaus Iohannis a castigat detasat primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Barna si Viorica Dancila, separati de 5-6 procente, se lupta pentru finala prezidentiala, arata EXIT Poll-urile realizate de IRES si de CURS-Avangarde la inchiderea urnelor. Diaspora nu a fost luata in calcul, insa candidatul USR are sanse minime sa intoarca rezultatul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila, la urne: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Viorica Dancila a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis, la sediul PNL: Romanii sa consfinteasca faptul ca tara se indreapta spre normalitate

Romanii voteaza,duminica,in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai importanti lideri politici au mers la urne inca de dimineata. Ulterior, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a dus.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,269 seconds )