Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alegeri SUA 2016. O celebra jurnalista de la Fox News, catalogata de mai multe ori nebuna de catre Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. O celebra jurnalista de la Fox News, catalogata de mai multe ori nebuna de catre Donald Trump

Donald Trump si-a inasprit joi atacurile la adresa unei celebre jurnaliste, Megyn Kelly, pe care a catalogat-o public nebuna de mai multe ori in interval de doar 48 de ore, relateaza AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016: Mar-a-Lago, oaza de liniste a lui Donald Trump

Palm Beach, Florida. 118 camere scaldate in lux. Vila Mar-a-Lago a miliardarului Donald Trump are toate sansele sa devina resedinta oficiala pe timp de iarna a presedintelui SUA in cazul in care magnatul va castiga alegerile din noiembrie.

Alegeri SUA 2016. Hackerii Anonymous i-au declarat razboi total lui Donald Trump

Reteaua de hackeri Anonymous i-a promis razboi total lui Donald Trump, favorit la obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din SUA, si a amenintat ca ii va desfiinta campania. Reteaua a postat o inregistrare video in care face apel la hackerii sai din intreaga lume sa atace site-urile de campanie ale excentricului miliardar.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a avertizat ca vor izbucni revolte, daca nu va obtine investitura republicanilor la alegerile prezidentiale

Favoritul la investitura republicana, Donald Trump, a avertizat miercuri ca vor izbucni revolte daca nu va fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2016: inca cinci state si-au ales candidatii. Clinton si Trump, marii castigatori. Marco Rubio s-a retras din cursa

Hillary Clinton si Donald Trump au fost marii castigatori ai alegerilor preliminare desfasurate marti in cinci state americane.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta VIDEO

Politia din Carolina de Nord incearca sa stabileasca daca Donald Trump, candidatul care conduce in alegerile primare republicane organizate in vederea desemnarii candidatului partidului pentru scrutinul prezidential din noiembrie, a incitat la violenta la un miting electoral in timpul caruia un protestatar de culoare a fost lovit de catre un militant alb, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )