Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALEGERI SUA: Donald Trump evoca pentru prima data posibilitatea unei infrangeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Donald Trump evoca pentru prima data posibilitatea unei infrangeri

Timpul ne va spune : Donald Trump a vorbit ieri, pentru prima data, despre posibilitatea unei infrangeri in alegerile prezidentiale din SUA. continuă pe Ziarul Bursa

Trump vorbeste pentru prima data despre posibilitatea infrangerii

Timpul va spune: Donald Trump a vorbit vineri pentru prima data despre posibilitatea unei infrangeri prezidentiale impotriva lui Joe Biden, potrivit AFP.

Imagini de colectie cu Delia din adolescenta. Este pentru prima data cand fanii o vad asa pe vedeta Antenei 1

Delia este prezenta in vizorul romanilor de cand era doar o copila. Tot de atunci reuseste sa-si tina fanii tinuiti asupra aparitiilor sale si sa umple sali intregi de spectacole. Iata cateva imagini cu juratul de la iUmor din adolescenta pe care putini ochi le-au vazut! Imagini de colectie din adolescenta Deliei. Putini au vazut-o .

Alegeri SUA 2020. Trump nu renunta. Anunta alte contestari in justitie ale rezultatelor prezidentialelor

Refuzul presedintelui american republican Donald Trump de a-si accepta infrangerea in alegerile desfasurate pe 3 noiembrie a creat un peisaj politic haotic in SUA. Echipa de campanie a lui Trump a anuntat marti ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal.

Amanuntul neasteptat care pune semnul egal intre Joe Biden si Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a castigat alegerile in Georgia iar presedintele in functie, Donald Trump, a castigat in Carolina de Nord, fiind stabilit scorul final la nivelul Colegiului Electoral federal.

Primele imagini in public cu Donald Trump, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Cum s-a comportat (VIDEO)

Presedintele infrant in alegerile din SUA, Donald Trump, a avut prima aparitie publica dupa scrutinul prezidential, la un eveniment dedicat Zilei Veteranilor. Aceasta a fost considerata prima aparitie a lui.

Donald Trump, prima iesire oficiala dupa alegeri. A ignorat presa VIDEO

Donald Trump a avut prima aparitie oficiala de cand a pierdut alegerile in fata democratului Joe Biden. Presedintele american a participat la o ceremonie de Ziua Veteranilor la Cimitirul National Arlington, in ciuda vremii nefavorabile. Liderul de la Casa Alba a venit la ceremonie impreuna cu prima-doamna, Melania Trump, si cu vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, scrie presa internationala.

Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul Arizona

Echipa presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, a renuntat la actiunea judiciara de contestare a rezultatului scrutinului prezidential in statul Arizona, informeaza publicatia The Wall Street Journal.

Cosmin Olaroiu, campion in China Echipa sa a castigat titlul pentru prima oara

Jiangsu Suning, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, a devenit pentru prima data campioana a Chinei.

Alegeri SUA: Biden castiga in cele din urma 306 electori, Trump 232 (mass-media)

Democratul Joe Biden a castigat in cele din urma 306 de electori impotriva a 232 pentru rivalul sau republican Donald Trump. Nu este vorba de un rezultat oficial ci o apreciere a presei din mass-media americana CNN si NBC) care-l dau castigator pe Joe Biden in Georgia 16 mari electori) si pe Donald Trump in Carolina de Nord 15). Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul ArizonaCasa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump consilier).

Alegeri SUA 2020. Ce urmareste Donald Trump refuzand sa-si recunoasca infrangerea si ce sanse au plangerile sale in justitie?

Presedintele Donald Trump continua sa nu-si recunoasca infrangerea, invocand fraude masive, iar campania sa a lansat un val de contestatii in justitie in ciuda faptului ca oficialitati americane federale din domeniul securitatii au declarat ca alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria moderna a SUA. Trump este acuzat ca nu stie sa piarda, ca adanceste diviziunile din societate si stirbeste prestigiul Americii in lume.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )