Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primele imagini in public cu Donald Trump, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Cum s-a comportat (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini in public cu Donald Trump, dupa pierderea alegerilor prezidentiale. Cum s-a comportat (VIDEO)

Presedintele infrant in alegerile din SUA, Donald Trump, a avut prima aparitie publica dupa scrutinul prezidential, la un eveniment dedicat Zilei Veteranilor. Aceasta a fost considerata prima aparitie a lui. continuă pe B1

Trump, la prima aparitie oficiala dupa pierderea alegerilor VIDEO

Presedintele Donald Trump si sotia sa Melania si-au facut aparitia marti, la ceremoniile de depunere de coroane organizate cu ocazia Zilei Veteranilor.

Cea mai proasta veste pentru Donald Trump dupa infrangere: ce se intampla cu contul sau de Twitter

Donald Trump a pierdut alegerile prezindentiale din SUA in fata lui Joe Biden, iar infrangerea va avea si consecinte mai putin evidente. Printre ele se numara pierderea protectiei pe.

Digi24: Ce procese il asteapta pe cetateanul Donald Trump dupa ce nu va mai fi presedintele SUA

In cazul in care Donald Trump va pierde definitiv presedintia Statelor Unite, dupa ce Joe Biden a devenit noul presedinte ales al SUA, cetateanul Trump se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme mult mai serioase decat.

Mihai Gadea, transmisiune speciala din SUA. Strategia lui Donald Trump de a rasturna rezultatul alegerilor

Mihai Gadea a prezentat, luni, in direct, din Washington, cele mai noi informatii legate de atmosfera din America dupa victoria lui Joe Biden, dar si planurile lui Donald Trump si ale avocatilor sai. Fostul lider de la Casa Alba nu accepta infrangerea, desi inclusiv sotia sa, Melania, i-a sugerat sa se impace cu ideea.

Donald Trump intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA

La aproape 36 de ore dupa ce democratul Joe Biden a iesit invingator la urne in alegerile prezidentiale din Statele Unite, presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa lanseze o campanie de mitinguri impotriva rezultatelor scrutinului.

Echipa de campanie a lui Donald Trump incearca sa blocheze certificarea rezultatelor scrutinului in Michigan

Echipa de campanie a presedintelui republican Donald Trump a anuntat ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal, informeaza Reuters.

De ce Donald Trump este cel mai clar candidat la nominalizarea din 2024

CNN, Axios, cat si The Washington Post au scris in ultimele zile ca Trump le spune celor apropiati ca intentioneaza sa candideze din nou in 2024. Si decizia sa de miercuri de a o aproba public pe Ronna McDaniel pentru un alt mandat in calitate de presedinte al Comitetului National Republican trimite un mesaj clar ca viitorul fost presedinte nu intentioneaza sa renunte la controlul asupra GOP Partidului Republican) doar pentru ca a pierdut cursa din 2020. Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibileSUA au avut noroc sa se aleaga cu Trump - Biden i-ar putea deschide calea unui autocrat mai competent.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

Ce reactie a avut Vladimir Putin dupa ce Joe Biden l-a batut pe Donald Trump

Alegerile prezidentiale din America au generat in mass-media rusa reactii critice dupa votul electoral american. Iar Vladimir Putin nu l-a felicitat inca pe Biden pentru ca l-a invins pe Trump. Putin si liderul Chinei pastreaza tacerea Presedintele ales Joe Biden a primit mesaje de felicitare de la zeci de lideri mondiali. Biden l-a invins oficial .

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )