Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trump vorbeste pentru prima data despre posibilitatea infrangerii

Hotnews Hotnews,
 Trump vorbeste pentru prima data despre posibilitatea infrangerii

Timpul va spune: Donald Trump a vorbit vineri pentru prima data despre posibilitatea unei infrangeri prezidentiale impotriva lui Joe Biden, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

ALEGERI SUA: Donald Trump evoca pentru prima data posibilitatea unei infrangeri

Timpul ne va spune : Donald Trump a vorbit ieri, pentru prima data, despre posibilitatea unei infrangeri in alegerile prezidentiale din SUA.

Imagini de colectie cu Delia din adolescenta. Este pentru prima data cand fanii o vad asa pe vedeta Antenei 1

Delia este prezenta in vizorul romanilor de cand era doar o copila. Tot de atunci reuseste sa-si tina fanii tinuiti asupra aparitiilor sale si sa umple sali intregi de spectacole. Iata cateva imagini cu juratul de la iUmor din adolescenta pe care putini ochi le-au vazut! Imagini de colectie din adolescenta Deliei. Putini au vazut-o .

Cosmin Olaroiu, campion in China Echipa sa a castigat titlul pentru prima oara

Jiangsu Suning, echipa antrenata de Cosmin Olaroiu, a devenit pentru prima data campioana a Chinei.

Cunoscut artist roman, condamnat la inchisoare. Nu este prima data cand are probleme cu legea

Un cunoscut artist roman a fost condamnat la inchisoare. Cantaretul Raoul a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, precum si 4 luni de munca in folosul comunitatii. Nu este prima data cand are probleme cu legea. Cantaretul Raoul, 2 ani de inchisoare cu suspendare. A mai avut o condmanare pentru aceiasi fapta .

Igor Dodon, in ultima zi de campanie din Republica Moldova: Pericolul unirii exista. Trebuie modificata Constitutia, pentru a interzice unirea Ce a spus despre posibilitatea unui razboi civil

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a declarat in ultima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca este nevoie de modificarea Constitutiei pentru a interzice.

Prima reactie a lui Olaroiu dupa titlul din China

Cosmin Olaroiu a vorbit, vineri, pentru prima data in Romania dupa cucerirea titlului in campionatul Chinei cu Jiangsu Suning.

Marelbo da startul reducerilor de Black Friday, pentru prima data in 35 de ani

Producatorul de incaltaminte din piele naturala, Marelbo, a dat startul reducerilor de Black Friday. Este pentru prima data in cei 35 de ani de existenta cand Marelbo se aliniaza acestei tendinte cu sonor in toata lumea. Bucuria este cu atat mai mare intrucat reducerile reale se aplica preturilor de producator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )