Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA Echipa lui Biden discuta despre numirile la Casa Alba si viitorul guvern

Primii inalti demnitari care vor face parte din noua administratie ar urma sa fie anuntati saptamana viitoare, in conditiile in care New York Times relateaza ca democratii au inceput deja sa lucreze in perspectiva tranzitiei spre Casa Alba. Cifrele indica o victorie a lui Joe Biden, insa acesta va prelua mandatul abia in 20 ianuarie. continuă pe Hotnews

ALEGERI SUA: Echipa de campanie a lui Biden denunta drept scandaloasa amenintarea lui Trump cu privire la sesizarea Curtii Supreme

Echipa de campanie a lui Joe Biden a anutat miercuri ca va lupta impotriva oricaror eforturi ale presedintelui Donald Trump de a recurge la Curtea Suprema pentru a opri inregistrarea voturilor in alegerile prezidentiale americane de marti, relateaza The Associated Press.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al SUA, o viata in slujba cetatenilor

Veteranul politicii americane Joe Biden a fost ales cel de-al 46-lea presedinte al SUA dupa un scrutin electoral in prelungiri. A primit cele mai multe voturi din partea americanilor. La 77 de ani, dupa tragediile din familia sa, doua prime tentative nefructuoase si o campanie bulversata de pandemia covid-19 i-a convins pe americani ca este mai bun decat contracandidatul sau republica, Donald Trump, ca este un unificator, nu un dezbinator.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, confuzii jenante in fata unor simpatizanti de-ai sai

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante, incurcandu-si nepoatele, relateaza AFP.

Alegeri SUA: Echipa de campanie a lui Donald Trump pregateste contestarea rezultatelor scrutinului prezidential

Echipa de campanie electorala a presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, se pregateste de contestarea rezultatelor scrutinului prezidential in unele state americane, scrie Mediafax.

ALEGERI SUA: Echipa de campanie a lui Trump solicita Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania

Echipa de campanie a lui Trump a pornit catre Curtea Suprema, solicitand sa intervina intr-un caz in curs de contestare a unei decizii a Curtii Supreme din Pennsylvania care a permis numararea buletinelor de vot dupa ziua alegerilor, conform CNN.

Joe Biden, tot mai aproape de victorie: Vom castiga aceasta cursa electorala

Alegeri SUA 2020. Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat,sustine ca este increzator in castigarea scrutinului prezidential din Statele Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )