Libnet.ro
UNICEF

06:45

Joe Biden, tot mai aproape de victorie: Vom castiga aceasta cursa electorala

Antena3 Antena3,
Joe Biden, tot mai aproape de victorie: Vom castiga aceasta cursa electorala

Alegeri SUA 2020. Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat,sustine ca este increzator in castigarea scrutinului prezidential din Statele Unite. continuă pe Antena3

Biden, tot mai aproape de victorie, dupa ce a luat si Michigan: Suntem pe cale sa avem cele mai multe voturi din istorie. Trump intenteaza proces in Pennsylvania

Echipa de campanie a lui Donald Trump solicita Curtii Supreme sa intervina in Pennsylvania care a obtinut printr-o decizie judecatoreasca permisiunea de a numara buletine de vot stampilate pana in ziua alegerilor timp de trei zile. Biden este pe cale sa castige si Michigan dupa ce a obtinut Wisconsin. intr-un nou discurs, Biden a spus ca statele castigate indica o victorie apropiata.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Proiectul Pactul Pentru Munca - tot mai aproape de concretizare

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor.

Trump cere renumararea voturilor in Wisconsin. Joe Biden a castigat acest stat-cheie

Joe Biden este pe punctul de a castiga Wisconsin dupa ce votul e aproape de final si avansul sau este de aproape 21. 000 de voturi. Echipa de campanie a lui Trump a cerut renumararea voturilor in acest stat.

Joe Biden: Suntem pe drumul cel bun pentru a castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democratilor la presedintia SUA, a oferit o serie scurta de declaratii in prezenta unor sustinatori entuziasti, la un eveniment de tip drive-in din Wilmington, Delaware, unde fostul.

ALEGERI SUA: Joe Biden promite ca va actiona rapid impotriva noului coronavirus

Statele Unite ale Americii, tara afectata cel mai mult de coronavirus, a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de infectare - 127. 021, iar candidatul democrat Joe Biden, care este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba, a promis ca va actiona pe frontul impotriva Covid-19 inca din prima zi a mandatului de presedinte.

Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba: Cifrele ne spun clar, vom castiga aceste alegeri

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA, s-a aratat increzator in cursa electorala pentru Casa Alba, declarand ca va castiga aceste alegeri. Joe Biden: Vom castiga aceste.

JOE BIDEN: Vom castiga aceste alegeri

Candidatul democrat Joe Biden s-a aratat sigur de victoria sa in alegerile prezidentiale din SUA, indemnandu-si compatriotii and sa se uneasca and , in vreme ce rivalul sau Donald Trump l-a avertizat sa nu revendice victoria in mod and ilegitim and .

Joe Biden: Vom castiga aceasta cursa

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a declarat, sambata dimineata, ca va castiga cursa pentru presedintie, intr-un discurs sustinut la Wilmington Delaware).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )