Libnet.ro
UNICEF

09:30

ALEGERI SUA: Presa conservatoare se distanteaza de Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Presa conservatoare se distanteaza de Donald Trump

Fox News si New York Post, doua dintre principalele media americane conservatoare controlate de magnatul Rupert Murdoch, s-au distantat, in aceste ultime zile, de Donald Trump, o premiera din 2016. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA: Echipa de campanie a lui Donald Trump pregateste contestarea rezultatelor scrutinului prezidential

Echipa de campanie electorala a presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, se pregateste de contestarea rezultatelor scrutinului prezidential in unele state americane, scrie Mediafax.

Alegeri SUA 2020. OSCE il acuza pe Donald Trump de abuz flagrant de putere

Coordonatorul misiunii OSCE Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa) pentru monitorizarea alegerilor din SUA l-a acuzat joi pe presedintele in exercitiu Donald Trump de abuz flagrant de putere din cauza faptului ca acesta a solicitat oprirea numararii voturilor.

Presa conservatoare a lui Murdoch se distanteaza de Donald Trump

Fox News si New York Post, doua dintre principalele media americane conservatoare controlate de magnatul Rupert Murdoch, s-au distantat, in aceste ultime zile, de Donald Trump, o premiera din 2016, noteaza AFP.

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada.

Alegeri SUA 2020. Contestatiile in justitie ale lui Donald Trump, respinse una cate una. Curtea Suprema, ultima solutie?

Un judecator federal american a respins cererea in regim de urgenta din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numararii buletinelor de vot la Philadelphia atat timp cat nu sunt de fata observatori republicani, transmite vineri Reuters. Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestatiile depuse in instante in statele puternic disputate Georgia si Michigan.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Joe Biden preia conducerea in Pennsylvania si se afla la fractiuni de procent de castigarea acestui stat. Ar fi game over pentru Donald Trump

Joe Biden a preluat conducerea in statul Pennsylvania, care, odata adjudecat, ar inchide cursa electorala, pentru ca i-ar aduce challenger-ului democrat 20 de electori in plus. in prezent, Biden conteaza pe 253 de electori iar minimul pentru investitura prezidentiala este 270.

Alegeri SUA 2020. Razboiul taberei lui Trump cu retelele sociale si media. Facebook a inchis grupul Opriti furtul

Facebook a inchis joi - invocand continut inselator - un grup care militeaza in favoarea presedintelui american Donald Trump, intitulat Opriti furtul, si care cere intreruperea numararii si oprirea furtului votului de catre democrati, relateaza France Presse. Twitter i-a suspendat permanent contul lui Bannon. incepand de aseara si televiziunile au inceput sa taxeze declaratiile presedintelui american.

Alegeri SUA 2020. Echipa lui Biden il acuza pe Trump ca incearca sa opreasca numararea voturilor

Echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe presedintele in exercitiu, republicanul Donald Trump, care a parut sa ameninte cu o batalie in instanta pentru a opri inregistrarea voturilor, avertizand ca si democratii au avocati care vor lupta pentru numararea fiecarui vot, informeaza Reuters.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )