Libnet.ro
UNICEF

09:45

Alegerile anticipate - de la un scenariu fantezist, la unul tot mai probabil: Pro Romania NU voteaza Guvernul Orban II

B1 B1,
Alegerile anticipate - de la un scenariu fantezist, la unul tot mai probabil: Pro Romania NU voteaza Guvernul Orban II

Parlamentarii nu vor vota pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Biroul Executiv al formatiunii citat de news. ro, intr-un gest ce pare sa impinga si mai tare situatia politica spre declansarea. continuă pe B1

PMP, decizia care arunca in aer scena politica: Am decis sa NU sustinem alegerile anticipate

PMP a anuntat ca nu sustine alegerile anticipate,fiind mai importanta stabilitatea tarii si punerea in practica a unui program de guvernare care sa prioritizeze marile investitii, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene si dezvoltarea tarii.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

UDMR pune conditii pentru alegerile anticipate

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca formatiunea este de acord cu organizarea alegerilor anticipate, dar precizeaza ca nu sustine posibilitatea votarii pe liste suplimentare in orice judet.

Saptamana de foc pe prima scena politica. Raspunsul PSD, la strategia PNL de a declansa alegerile anticipate (VIDEO)

Saptamana de foc pe scena politica! incepe lupta pentru anticipate. Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca azi va prezenta lista cu ministri in Parlament, relateaza B1 TV. intre timp, insa PSD se.

Tot mai multe alimente cu depasiri ale nivelului maxim admis de Fipronil, desi pesticidul a fost interzis in UE. Printre cele mai contaminate legume se numara salata si ceapa verde

Un numar de 75 de probe prelevate din fermele avicole din Romania au continut depasiri ale nivelului maxim admis de Fipronil, desi pesticidul a fost interzis in UE si nu ar mai trebui utilizat, potrivit Lantul.

SUPLIMENT WELLNESS IONELA PREDA, THERAPY BOUTIQUE: Sedentarismul aduce tot mai multi oameni in clinicile de estetica

Reporter: Cum a pornit ideea deschiderii unui salon de estetica si de ce investitie a fost nevoie? Ionela Preda: Salonul a luat nastere dintr-o pasiune a mea mai veche pentru partea de beauty si din dorinta de a pune stop timpului, sa nu treaca atat de vizibil peste noi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )