Libnet.ro
UNICEF

15:45

UDMR pune conditii pentru alegerile anticipate

Adevărul Adevărul,
UDMR pune conditii pentru alegerile anticipate

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat, marti, ca formatiunea este de acord cu organizarea alegerilor anticipate, dar precizeaza ca nu sustine posibilitatea votarii pe liste suplimentare in orice judet. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

PMP, decizia care arunca in aer scena politica: Am decis sa NU sustinem alegerile anticipate

PMP a anuntat ca nu sustine alegerile anticipate,fiind mai importanta stabilitatea tarii si punerea in practica a unui program de guvernare care sa prioritizeze marile investitii, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene si dezvoltarea tarii.

Pentru alegerile din Hancesti au fost deschise 44 de sectii de votare

Consiliul Electoral de Circumscriptie Electorala a constituit 44 de sectii de votare pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, in circumscriptia uninominala numarul 38, municipiul Hancesti. Numarul loc a fost stabilit in baza propunerilor primarilor, precizeaza un comunicat de presa al Comisiei Electorale Centrale, citat de IPN.

Saptamana de foc pe prima scena politica. Raspunsul PSD, la strategia PNL de a declansa alegerile anticipate (VIDEO)

Saptamana de foc pe scena politica! incepe lupta pentru anticipate. Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca azi va prezenta lista cu ministri in Parlament, relateaza B1 TV. intre timp, insa PSD se.

Sondajele PNL pentru alegerile locale vor fi gata pana in 20 februarie. Orban: Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidatilor de primari este 1 martie

PNL isi stabileste candidatii pentru posturile de primar pana in 1 martie, in conditiile in care sondajele premergatoare desemnarii vor fi finalizate pana in 20 februarie, a anuntat Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )