Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alegerile din Israel: Cei mai puternici contestatari ai lui Netanyahu au format o alianta politica

Hotnews Hotnews,
 Alegerile din Israel: Cei mai puternici contestatari ai lui Netanyahu au format o alianta politica

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu se va confrunta cu o puternica alianta formata pentru a contrabalansa distributia de putere in alegerile generale planificate pentru luna aprilie. Reuters informeaza ca aceasta alianta ar putea schimba ecuatia intr-o cursa electorala care parea ca va fi usor castigata de partidul Likud. continuă pe Hotnews

Act terifiant in Franta! Premierul din Israel reactioneaza si condamna actul socant comis de salbatici antisemiti

Benjamin Netanyahu, premierul din Israel, a catalogat, marti, profanarea unui cimitir evreiesc din nord-estul Frantei drept un act socant comis de salbatici antisemiti, informeaza AFP preluata de.

Google vrea sa cumpere firma IT a unor tineri din Israel

Gigantul american Google vrea sa cumpere o mica firma IT infiintata de 3 tineri din Israel, pentru a-si dezvolta afacerea cu tehnologie cloud.

Ministrul Egalitatii Sociale din Israel, in vizita la Bucuresti

Ministrul Egalitatii Sociale din Israel, Gila Gamliel, aflata intr-o vizita de doua zile in tara noastra, s-a intalnit astazi cu omologul sau roman, Marius Constantin Budai.

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD il ataca dur pe Dragnea

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD, Marian Oprisan, il ataca dur pe Liviu Dragnea. Acesta l-a acuzat ca foloseste tactici neortodoxe pentru a-si promova ideile. Liderul PSD Vrancea, Marian.

Chivotul Sfnt furat de la Sinagoga din Siret a fost vndut la licitatie, pe un site din Israel, cu 50.000 de dolari

Chivotul Sfant, piesa de patrimoniu disparuta din incinta Sinagogii din Siret, a fost vandut la licitatie, pe un site din Israel, cu un pret de 50. 000 de dolari, scrie Mediafax. Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania a cerut blocarea licitatiei, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Suceava: Ancheta dupa ce un important obiect de cult de la Sinagoga din Siret a fost furat. Chivotul Sfnt a fost apoi scos la licitatie pe un site din Israel

Parchetul de pe langa Tribunalul Suceava a preluat ancheta dupa ce Chivotul Sfant de la Sinagoga din Siret, piesa de patrimoniu, a fost furat, inlocuit cu o piesa falsa si scos la licitatie pe un site din Israel, transmite Mediafax. Federatia Comunitatilor Evreiesti a cerut blocarea licitatiei.

Summitul Grupului de la Visegrad din Israel a fost anulat n urma retragerii Poloniei

O reuniune a Grupului de la Visegrad Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria), care trebuia sa inceapa luni in Israel, a fost anulata in urma retragerii Poloniei pe fondul unor afirmatii facute de premierul israelian Benjamin Netanyahu, relateaza site-ul EUObserver. com.

S-a stins din viata o legenda a muzicii populare gorjenesti. A cantat cu cei mai mari artisti ai folclorului

Niculae Petre Emil Dide), fost dirijor al Ansamblului folcloric Doina Gorjului, s-a stins din viata. inmormantarea are loc astazi.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Cei mai penibili hoti: au fost prinsi de politisti dupa ce nu au reusit sa porneasca masina pe care incercau sa o fure

Doi barbati, de 21 si 36 de ani, sunt cercetati pentru furt calificat si tentativa la furt in scop de folosinta, in contextul in care oamenii legii i-au depistat cand incercau sa sustraga o autoutilitara, de unde furasera mai multe bunuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )