Libnet.ro
UNICEF

06:45

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia, a fost eliberat dupa 30 de zile de arest

Adevărul Adevărul,
Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia, a fost eliberat dupa 30 de zile de arest

Liderul opozitiei din Rusia, Aleksei Navalnii, a fost eliberat dupa 30 de zile petrecute in arest pentru ca a organizat un protest ilegal. El a declarat ironic ca s-au imbunatatit conditiile in inchisorile din Rusia inaintea Cupei Mondiale la fotbal, scrie Independent. ie. continuă pe Adevărul

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia. Jucatorii vor putea primi cartonase si in pauza, chiar daca nu au fost sanctionati pentru unele faze din timpul partidei. Arbitrii se vor aj.

Vaslui: Unul dintre cei 7 tineri care au violat o eleva de 18 ani n 2014 a fost eliberat conditionat. El fusese condamnat la 6 ani si 4 luni de nchisoare

Unul dintre sapte tineri din Valeni, care au agresat sexual in noiembrie 2014, o eleva in varsta de 18 ani, a parasit, marti, Penitenciarul Vaslui, el fiind primul in cazul caruia magistratii au aprobat eliberarea conditionata, transmite Agerpres.

O profesoara din Rusia a fost data afara din cauzat fotografiilor in costum de baie de pe Instagram

Rusii de pe retelele sociale s-au aliat in sprijinul unei profesoare care si-a pierdut slujba dupa ce pe Instagram au aparut mai multe fotografii cu aceasta in costum de baie, relateaza BBC.

Faze tari:Metoda unui elev de a copia cu ajutorul icoanelor de pe banca; Orasul fantoma din Rusia: cum l-a distrus prabusirea URSS; Un bogatas britanic a construit un turn pentru a-si spiona sotia

I-a disparut bagajul din cala autocarului. Raspunsul firmei: Nu stiti ca se fura?Un grec casatorit cu o ieseanca s-a trezit protagonistul unei patanii greu de. A fost descoperita o sculptura misterioasa care reprezinta un cap al unui rege israelian din perioada biblica. O sculptura enigmatica ce dateaza de acum aproape 3. 000 de ani a provocat nenumarate.

RUSIA - ARABIA SAUDITA LIVE STREAM. incepe Cupa Mondiala din Rusia ONLINE VIDEO

Rusia - Arabia Saudita este prima partida a Cupei Mondiale 2018. Partida este de la ora 18. 00, pe TVR 1, TVR HD si TVR +. Selectionerul nationalei de fotbal a Arabiei Saudite, argentinianul Juan Antonio.

Politia din Rusia nu are voie sa furnizeze stiri negative mass-mediei n timpul Campionatului Mondial

Ministrul rus de Interne a ordonat Politiei sa nu faca publice stirile negative in timpul Campionatului Mondial de Fotbal si sa raporteze numai cazurile rezolvate cu succes, au spus doua surse din cadrul Politiei, relateaza Reuters.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor din Rusia

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

incepe cel mai asteptat eveniment SPORTIV al anului! Tot ceea ce trebuie sa stii despre CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din Rusia

Asteptarea a luat sfarsit! Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal gazduita de Rusia va incepe joi si se va desfasura pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Competitia va fi deschisa.

CM 2018: Regulamentul turneului final din Rusia - Premiera numita arbitrajul video

Turneul final al Cupei Mondiale de fotbal, programat intre 14 iunie si 15 iulie, are ca noutate din punct de vedere al regulamentului folosirea in premiera a arbitrajului video.

SUA impun sanctiuni financiare pentru cinci societati si trei persoane din Rusia, acuzate de implicare n atacuri cibernetice

Statele Unite au impus luni sanctiuni financiare pentru cinci societati si trei persoane, acuzate ca au sustinut activitati de piratare din partea Rusiei, potrivit unui comunicat al Trezoreriei americane, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )