Libnet.ro
UNICEF

22:45

O profesoara din Rusia a fost data afara din cauzat fotografiilor in costum de baie de pe Instagram

Adevărul Adevărul,
O profesoara din Rusia a fost data afara din cauzat fotografiilor in costum de baie de pe Instagram

Rusii de pe retelele sociale s-au aliat in sprijinul unei profesoare care si-a pierdut slujba dupa ce pe Instagram au aparut mai multe fotografii cu aceasta in costum de baie, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

O profesoara a fost data afara din institutia la care lucra dintr-un motiv incredibil. Internautii au protestat fata de aceasta decizie

O profesoara din Rusia a fost daa afara de la scoala la care preda dupa ce a postat mai multe fotografii pe retelele sociale in care aparea in costum de baie. Profesoara de 26 de ani a fost demisa,.

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia, a fost eliberat dupa 30 de zile de arest

Liderul opozitiei din Rusia, Aleksei Navalnii, a fost eliberat dupa 30 de zile petrecute in arest pentru ca a organizat un protest ilegal. El a declarat ironic ca s-au imbunatatit conditiile in inchisorile din Rusia inaintea Cupei Mondiale la fotbal, scrie Independent. ie.

SCANDAL la FC Voluntari: Adrian Mutu a fost DAT AFARA. Cine va fi noul antrenor al echipei

Scandal de proportii la FC Voluntari. Antrenorul Adrian Mutu a fost dat afara de Consiliul de Administratie CA) al clubului la doar o zi dupa ce a reusit sa salveze echipa de la retrogradare. Mai mult,.

Evaluarea Nationala 2018 Un elev din Bucuresti a fost dat afara din examen si a primit nota 1, dupa ce a fost prins cu telefonul mobil

Examenele Evaluarii Nationale au debutat fara mari incidente, in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului, Marian Banu. Acesta a anuntat ca un elev a fost eliminat din proba de Limba si literatura romana si a primit nota 1, pentru ca a intrat cu telefonul in examen.

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia

FIFA va implementa o regula noua la campionatul mondial din Rusia. Jucatorii vor putea primi cartonase si in pauza, chiar daca nu au fost sanctionati pentru unele faze din timpul partidei. Arbitrii se vor aj.

Faze tari:Metoda unui elev de a copia cu ajutorul icoanelor de pe banca; Orasul fantoma din Rusia: cum l-a distrus prabusirea URSS; Un bogatas britanic a construit un turn pentru a-si spiona sotia

I-a disparut bagajul din cala autocarului. Raspunsul firmei: Nu stiti ca se fura?Un grec casatorit cu o ieseanca s-a trezit protagonistul unei patanii greu de. A fost descoperita o sculptura misterioasa care reprezinta un cap al unui rege israelian din perioada biblica. O sculptura enigmatica ce dateaza de acum aproape 3. 000 de ani a provocat nenumarate.

RUSIA - ARABIA SAUDITA LIVE STREAM. incepe Cupa Mondiala din Rusia ONLINE VIDEO

Rusia - Arabia Saudita este prima partida a Cupei Mondiale 2018. Partida este de la ora 18. 00, pe TVR 1, TVR HD si TVR +. Selectionerul nationalei de fotbal a Arabiei Saudite, argentinianul Juan Antonio.

Politia din Rusia nu are voie sa furnizeze stiri negative mass-mediei n timpul Campionatului Mondial

Ministrul rus de Interne a ordonat Politiei sa nu faca publice stirile negative in timpul Campionatului Mondial de Fotbal si sa raporteze numai cazurile rezolvate cu succes, au spus doua surse din cadrul Politiei, relateaza Reuters.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor din Rusia

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

incepe cel mai asteptat eveniment SPORTIV al anului! Tot ceea ce trebuie sa stii despre CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din Rusia

Asteptarea a luat sfarsit! Editia a 21-a a Cupei Mondiale de fotbal gazduita de Rusia va incepe joi si se va desfasura pana pe 15 iulie, pe 12 stadioane din 11 orase. Competitia va fi deschisa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )