Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Antena3 Antena3,
Alerta pe Aeroportul Otopeni. Mai multe avioane nu pot ateriza din cauza furtunii

Mai multe aeronavenu pot ateriza pe Aeroportul Otopeni din Capitala din cauza furtunii. Acesteasunt obligate sa ramana in aer pana cand vor primi permisiunea de aterizare,. continuă pe Antena3

Probleme pe Aeroportul Otopeni. Pasagerii unei aeronave Wizz Air au fost dati jos din avion, dupa ce pilotii au ratat decolarea

O aeronava Wizz Air, a virat brusc stanga in timpul accelerarii de pe Aeroportul Otopeni spre Billund, Danemarca. Pilotii au readus aeronava pe plaftorma. Potrivit Dc News, pasagerii au fost.

Aproape 190 de pasageri, BLOCATI pe Aeroportul Otopeni! Zeci de zboruri vor fi anulate in urmatoare saptamani!

Cel putin 189 de persoane au ramas blocate pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa Ryanair programata sa decoleze, cu destinatia Londra, a fost anulata. Conform Ryanair, cursa ar fi fost programata sa.

VIDEO in jur de 100 de persoane blocate pentru 8 ore pe aeroportul Otopeni: o cursa Ryanair a fost anulata. De ce va anula compania pana la 50 de curse pe zi

Aproximativ 100 de persoane sunt blocate pe aeroportul Otopeni din Bucuresti, dupa ce o cursa Ryanair care trebuia sa decoleze la 6. 45 spre Londra a fost anulata.

Probleme pentru o cursa Ryanair. Cel putin 189 de persoane sunt blocate pe Aeroportul Otopeni.

Cel putin 189 de persoane au ramas blocate pe Aeroportul Otopeni, dupa ce o cursa Ryanair programata sa decoleze, cu destinatia Londra, a fost anulata. Potrivit Libertatea. ro, cursa Ryanair spre Londra.

Cod portocaliu de furtuna in judetele Mures, Alba si Sibiu in urmatoarea ora, iar mai multe judete sunt sub cod galben pana la ora 22.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe atentionari nowcasting pentru mai multe judete din tara, in care se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice si izolat grindina. Judetele Mures, Alba si Sibiu sunt cub cod portocaliu de furnuna, alte judete fiind sub cod galben, informeaza News. ro.

Grindina de marimea unui ou de gaina, in Comarnic. Mai multe acoperisuri si masini au fost afectate

Mai multe acoperisuri de case din localitatea prahoveana Comarnic au fost distruse, dupa ce a cazut grindina de marimea unui ou de gaina. Totodata, au fost avariate mai multe masini si afectate culturile din gospodarii.

VIDEO Ploaie torentiala in Vestul tarii. in mai multe zone a fost oprita alimentarea cu energie electrica

Dupa ce furtuna de duminica dupa amiaza a lovit mai multe localitati din Bihor, astazi, cand judetul se afla sub cod galben de ploi, natura s-a dezlantuit din nou. O ploaie torentiala a cazut peste orasul Beius, alimentarea cu energie electrica fiind oprita in mai multe zone ale orasului.

Igor Dodon:Andrian Candu a manipulat opinia publica. Trebuie facute mai multe precizari

Igor Dodon afirma ca Andrian Candu a manipulat opinia publica in ceea ce priveste proiectele de legi pe care seful statului le-a intors Parlamentului. in acest context, seful statului a decis sa faca mai multe precizari.

Haos in Mexic. Mai multe cladiri s-au prabusit - VIDEO

Este panica in Mexic. Mai multe cladiri s-au prabusitin urma cutremurului puternic care s-a petrecut in urma cu cateva ore. Mii de oameni au iesit speriati in strada.

Mai multe scoli din judetul Timis, ore suspendate miercuri

Vijeliile din vestul tarii aduc in urma lor multe probleme. Mai multe scoli din judetul Timis au fost inchise astazi si vor fi inchise si maine. Astazi au fost 25 unitati de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )