Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta. Ce se intampla acum

In contextul ultimelor evenimente de la granita Turciei cu Orientul Mijlociu, dar si datorita deciziilor luate de presedintele turc Tayyip Erdogan de a deschide granitele migrantilor, Uniunea Europeana a trecut la represalii si la amenintari dure la adresa Turciei si a presedintelui. Alerta in Europa din cauza lui Erdogan! UE si NATO, masuri de urgenta . continuă pe Playtech

Uniunea transportatorilor rutieri cere masuri compensatorii fiscale: Transportul international de marfa a scazut cu 15% din cauza coronavirusului

Epidemia COVID-19 din Italia a dus la scaderea in medie cu 15% a transportului rutier international de marfuri efectuat de firmele romanesti, sustine Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR). La transport persoane, scaderea este de pana la 100% in relatia cu Italia. UNTRR cere Guvernului masuri compensatorii financiare si fiscale pentru transportatorii romani, deoarece vor fi grav afectate din cauza epidemiei COVID-19.

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Trei milioane de elevi vor fi afectati de decizia Ministerului Muncii. Masuri radicale din cauza COVID-19

Ministerul Educatiei anunta ca simularile pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala se vor amana si ca suspenda cursurile after-school. in plus, ministerul anunta ca inscrierile la clasa pregatitoare se vor face online. Precizarile Ministerului Educatiei in privinta examenelor si activitatilor extrascolare Ministrul Educatiei, Monica Anisie, precizari de ultima ora privind organizarea testarilor nationale. Aceasta a anuntat .

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara .

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi SUSPENDATA in Italia din cauza coronavirusului

Plata ratelor la creditele ipotecare va fi suspendata pe intreg teritoriul Italiei din cauza epidemiei de coronavirus, a declarat marti ministrul adjunct al Economiei, transmite Agerpres. Da, acesta va fi posibil.

Presedintele Parlamentului European este izolat la domiciliu din cauza coronavirusului -VIDEO

Presedintele Parlamentului European, David Sassoli, este in izolare la resedinta sa din Bruxelles, din cauza coronavirusului, informeaza Reuters. Acesta a calatorit recent in Italia, tara sa natala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )