Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Playtech Playtech,
Ministerul Sanatatii, decizie fara precedent din cauza COVID-19! Nu vei mai putea face asta

Ministerul Sanatatii a operationalizat in aceasta dimineata Centrul Operational de Coordonare, unitate care stabileste in timp operativ legatura cu directiile de sanatate publica si unitatile sanitare apartinand Ministerului Sanatatii pentru identificarea in timp real a situatiilor de risc asociate infectiei cu coronavirus COVID 19 si pentru stabilirea masurilor ce se impun. Ministerul Sanatatii, decizie fara . continuă pe Playtech

Nu a scapat nici Bundesliga: Primul meci fara spectatori din cauza coronavirusului

Miercuri va avea loc si primul joc din Bundesliga fara spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza AFP. Este vorba despre intalnirea dintre Borussia Monchengladbach si FC Koln, care se va disputa pe Borussia-Park Monchengladbach), de la ora 19:30.

Digi sport: Coronavirus in Italia |Decizie fara precedent dupa Al Doilea Razboi Mondial. Imaginile surprinse

Premierul italian Giuseppe Conte a ordonat luni seara suspendarea campionatului national de fotbal, precum si a tuturor evenimentelor sportive, pana pe 3 aprilie, aceasta fiind una dintre masurile destinate stoparii epidemiei de coronavirus cu care se confrunta tara sa.

Masura fara precedent din cauza coronavirusului. O companie a suspendat contractele angajatilor din Romania

Sute de persoane din Romania angajate la compania de turism G2 Travel, care are sediul in Hong Kong, au fost anuntate vineri, cu o ora inainte de incheierea programului, ca incepand de luni sa nu mai vina la munca deoarece contractele le-au fost suspendate, scrie Digi24. Masura a fost luata din cauza scaderii vanzarilor de pachete turistice, pe fondul epidemiei de coronavirus in lume.

Trei milioane de elevi vor fi afectati de decizia Ministerului Muncii. Masuri radicale din cauza COVID-19

Ministerul Educatiei anunta ca simularile pentru Bacalaureat si Evaluarea Nationala se vor amana si ca suspenda cursurile after-school. in plus, ministerul anunta ca inscrierile la clasa pregatitoare se vor face online. Precizarile Ministerului Educatiei in privinta examenelor si activitatilor extrascolare Ministrul Educatiei, Monica Anisie, precizari de ultima ora privind organizarea testarilor nationale. Aceasta a anuntat .

Toata Italia, in carantina: anuntul fara precedent al premierului Giuseppe Conte

Printr-un anunt fara precedent al premierului Giuseppe Conte, s-a confirmat intrarea Italiei in carantina. Din acest moment, nu mai este vorba doar de nordul tarii, ci de intreaga peninsula. incepand cu aceasta dimineata de marti, 10 martie 2020, Italia devine zona protejata. Anuntul a fost facut luni seara, in jurul orei locale 23:00, de catre .

Masuri fara precedent la Palatul Cotroceni. Jurnalistii completeaza formulare ca la granita

Masura fara precedent luata de catre reprezentantii Administratiei Prezidentiale pentru protectia lui Klaus Iohannis.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile.

Coronavirus in Romania: 17 pacienti infectati, dintre care 5 vindecati. 52 de oameni sunt in carantina Scoli inchise de miercuri si masuri fara precedent

In Romania au fost confirmate pana marti dimineata 17 cazuri de imbolnavire, iar cinci dintre pacienti au fost vindecati si externati. Ultimul caz confirmat - un barbat din Bucuresti - era internat din 5 martie la Spitalul MAI Dimitrie Gerota, astfel ca unitatea medicala a restrictionat accesul si iesirile din spital. Autoritatile au anuntat masuri fara precedent - sunt interzise adunarile cu peste 1. 000 de participanti, s-au suspendat zborurile din si spre Italia, precum si cursele regulate rutiere si feroviare ale operatorilor de transport spre aceasta tara, iar de miercuri se inchid scolile. 37: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj isi suspenda cursurile pana pe 22 martie.

Epidemia de coronavirus, test fara precedent pentru economia romaneasca

Peste 70% dintre companii nu au o strategie in cazul epidemiei de coronavirus Epidemia de COVID-19 reprezinta un test fara precedent pentru economia romaneasca, care este, in mare parte, nepregatita pentru o astfel de situatie, arata rezultatele unui barometru efectuat de compania de consultanta Frames la comanda FACTORY 4. 0 conference. Dincolo de faptul ca epidemia a dus la inchiderea a numeroase fabrici din China, raspandirea coronavirusului in Europa, in tari precum Italia, unul dintre principalii nostri parteneri comerciali, este de natura sa genereze blocaje semnificative pe lantul economic, conform analistilor Frames.

Ministerul Sanatatii a inventariat stocul testelor pentru diagnosticarea coronavirusului

Ministerul Sanatatii a inventariat stocul testelor de diagnosticare moleculara pentru detectarea COVID-19. in cele sapte centre din tara doua in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timis, Constanta si Dolj) sunt peste 1. 200 de teste, suficiente pana la sfarsitul saptamanii, cand vor sosi si celelalte teste care au fost deja comandate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )