Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Londra. Mai multe persoane au fost injunghiate in atacuri in acest weekend

Antena3 Antena3,
Alerta in Londra. Mai multe persoane au fost injunghiate in atacuri in acest weekend

Politia britanica a facut legatura intre patru atacuri cu cutitul comise in nordul Londrei, in urma carora patru persoane au fost internate in spital, iar doua sunt in stare grava, relateaza duminica. continuă pe Antena3

AJOFM Ialomita: 5,56%, rata somajului in luna februarie. Cele mai multe persoane fara loc de munca vin de la tara

Peste 5. 200 de someri erau inregistrati la sfarsitul lunii februarie 2019 in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita, cei mai multi dintre ei avand studii gimnaziale. Astfel, s-a =nregistrat o rata a somajului de 5,56%.

ATAC ARMAT in Londra: Mai multe persoane, iNJUNGHIATE. Autoritatile sunt iN ALERTA

Un barbat ar fi injunghiat patru persoane intr-un sir de atacuri aleatorii din nordul Londrei.

Control inopinat al ministrului Sanatatii la Spitalul Judetean Ploiesti: au fost gasite mai multe nereguli

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut un control inopinat, in noaptea de vineri spre sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, a gasit mai multe nereguli si a cerut demisia unui director, scrie Agerpres.

De ce trenurile private ies de pe tot mai multe rute

Trenurile private sunt vazute ca fiind o alternativa mai civilizata la CFR, dar ultimii doi ani nu au fost grozavi nici pentru ele, chiar daca operatorii au adus material rulant ceva mai nou. Tot mai multe companii private ies de pe sectii de circulatie din diverse zone ale tarii si cei care foloseau trenurile trebuie sa caute alte solutii. Cel mai recent anunt vine de la Transferoviar, care din 20 mai scoate toate trenurile dintre Rosiori si Costesti, dar exista multe alte exemple de retrageri.

ANSVSA: 83 de focare de pesta, cele mai multe din tara, stinse in judetul Ialomita

Peste 365. 000 de porci afectati de boala au fost eliminati la nivel national din cauza pestei porcine. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca, pana in prezent, au fost stinse 319 de focare, dintre care 83 in judetul Ialomita, cele mai multe din Romania.

ECATERINA ANDRONESCU: Proba de creativitate de la Bacalaureat va integra mai multe discipline

Ministrul Educatiei Nationale, Ecaterina Andronescu, a declarat, vineri, ca proba de creativitate, cunostinte, abilitati, aptitudini si atitudini, pe care o propune pentru Bacalaureat, va integra mai multe discipline.

Traficul, dat peste cap. Mai multe artere de circulatie se inchid pe 2 aprilie pentru lucrari de modernizare

Mai multe tronasone de drum din Calarasi vor fi inchise pentru cateva luni, incepand cu 2 aprilie, din cauza lucrarilor d emodernizare demarate de catre autoritatile locale.

Un tanar din Fetesti, suspect de mai multe furturi, arestat preventiv

Politistii din Fetesti au capturat un tanar de 21 de ani, acuzat ca ar fi sustras bunuri din mai multe locuinte de pe raza localitatii de domiciliu.

Alerta la Londra: Un individ a injunghiat la intamplare patru persoane, sambata si duminica

Patru persoane au fost injunghiate de un individ, in cursul unor incidente separate, care au avut loc sambata seara si duminica dimineata, in zona de nord a Londrei, a anuntat politia britanica, precizand ca nu exista indicii ca ar fi vorba de un act terorist.

Un sofer baut a trecut in intersectie pe rosu si a izbit o alta masina. Doua persoane au fost ranite

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Mr. Gh. Pastia si Bucegi, din municipiul Focsani. Mai multe echipaje de ambulanta si politie au venit la fata locului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )