Libnet.ro
UNICEF

21:30

ALERTA! Mai multe AMBASADE de la Moscova au primit PLICURI cu o SUBSTANTA periculoasa

B1 B1,
ALERTA! Mai multe AMBASADE de la Moscova au primit PLICURI cu o SUBSTANTA periculoasa

Alerta la Moscova! Mai multe amabasade au primit plicuri care contin o substanta alba misterioasa. Institutiile au fost evacute, iar politia rusa a demarat imediat o ancheta, scrie The Moscow. continuă pe B1

Val de infectii respiratorii diagnosticate de medici. Sunt cu 44% mai multe decat cele inregistrate anul trecut

Tot mai multi pacienti cu infectii respiratorii au trecut pragul cabinetelor medicilor de familie. Mai precis, peste 129. 000 de cazuri de infectii respiratorii s-au inregistrat in ultima saptamana, cu 44% mai multe decat in perioada similara a anului trecut. Au fost confirmate peste o mie de cazuri noi de gripa, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Constanta, Olt, Brasov, Iasi.

Teleorman, inundatiile au afectat mai multe gaspodarii

Mai multe curti, anexe gospodaresti, terenuri arabile si baza sportiva a Scolii Gimnaziale Draganest.

Kovesi: Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, s-a prezentat singur. Intr-un dosar a fost martor protejat

Vlad Cosma a facut mai multe denunturi, nu pot spune cate sunt, confirm ca a venit din proprie initiativa, nu a fost cautat de procuori, s-a prezentat singur la DNA, a spus miercuri Laura Codruta Kovesi intr-o conferinta la DNA.

Grav ACCIDENT RUTIER la Galati: MAI MULTE VICTIME!

Grav accident rutier, miercuri, la Galati. Mai multe persoane au fost ranite dupa ce semiremorca unui TIR a lovit un autobuz de calatori. Potrivit sefului Politiei Tutiere Galati, Bogdan Carp, sase persoane.

Trafic ingreunat pe mai multe artere din judetul Ilfov din cauza precipitatiilor abundente

Precipitatiile abundente au dus la ingreunarea traficului pe mai multe artere din judetul Ilfov, fiind anuntate zone unde s-a acumulat apa pe carosabil. Echipajele de interventie lucreaza in zona localitatilor Otopeni, Jilava si Bragadiru.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din Ilfov din cauza precipitatiilor abundente

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza precipitatiilor abundente, pe raza judetului Ilfov sunt anuntate mai multe zone in care circulatia rutiera se desfasoara ingreunat.

Aproape 5.000 de cereri de azil au fost depuse anul trecut, cu 161% mai multe decat in 2016

Aproape 5. 000 de cereri de azil au fost depuse anul trecut la structurile teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrari IGI), cu 161 la suta mai multe decat in 2016, cei mai multi solicitanti de azi fiind din Irak, Siria si Afganistan, iar peste 3. 600 dintre ei au beneficiat de cazare in centrele IGI. De asemenea, 3. 580 de migranti au fost gasiti cu sedere ilegala pe teritoriul Romaniei, cu 36 la suta mai multi decat in 2016.

Descoperire socanta facuta de politisti, dupa ce trecatorii au auzit mai multe tipete disperate pe strada

Un barbat de 48 de ani a stat inchis in canalizarea din Londra timp de trei zile, pana cand mai multi trecatori au auzit tipete si au anuntat autoritaaile. Barbatul a spus ca timp de 72 de ore.

Mai multe scoli inchise si localitati fara curent electric in judetul Vaslui, in urma ninsorilor abundente

Ninsoarea care a cazut in ultimele ore in judetul Vaslui a creat probleme, in special in localitatile din mediul rural, cei mai afectati fiind elevii si profesorii navetisti.

Vreme de iarna in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un Cod galben de ninsori, valabil in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua atentionari cod galben de ninsori, prima vizand Banatul, Oltenia si Muntenia, iar a doua vizeaza cea mai mare parte a Moldovei si nordul Munteniei. Atentionarile expira joi, la ora 11.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )