Libnet.ro
UNICEF

12:00

ALERTA iN MAREA BRITANIE! Gara High Wycombe, EVACUATA! (FOTO)

B1 B1,
ALERTA iN MAREA BRITANIE! Gara High Wycombe, EVACUATA! (FOTO)

Alerta in Marea Britanie! Gara High Wycombe a fost evacuata in urma unui incident de securitate, marti dupa-amiaza, scrie Mirror. Trenurile care se deplasau spre si dinspre Londra au fost. continuă pe B1

Alerta in Marea Britanie! Gara High Wycombe a fost evacuata! Toate trenurile spre si dinspre Londra, oprite

Gara High Wycombe a fost evacuata in urma unui incident de securitate, marti dupa-amiaza, mai multi agenti de politie inarmati sosind la fata locului, scrie Mirror. Vom reveni cu.

Alerta in Marea Britanie! Toate trenurile spre si dinspre Londra, oprite! Politisti inarmati, la fata locului

Gara High Wycombe a fost evacuata in urma unui incident de securitate, marti dupa-amiaza, mai multi agenti de politie inarmati sosind la fata locului, scrie Mirror. Vom reveni cu.

Marea Britanie reduce nivelul de alerta terorista, dar atrage atentia ca un atac este inca posibil

Nivelul de alerta terorista in Marea Britanie a fost redus de la critic la grav, a anuntat sambata premierul Theresa May de la biroul sau din Downing Street, transmit DPA.

Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Nu stiu care e nemultumirea, au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti, la Parlament, referitor la greva angajatilor ROMATSA, ca nu intelege care este nemultumirea acestora, avand in vedere ca au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie. Dragnea a anuntat ca ministrul Transporturilor a dispus un control pentru a vedea daca sunt chestiuni care pot fi imbunatatite.

Dragnea, despre greva de la Romatsa: Au salarii mai mari decat colegii lor din Marea Britanie

Liviu Dragnea s-a intrebat care este motivul grevei de la Romatsa, in conditiile in care angajatii de acolo au, potrivit sefului PSD, salarii mai mari decat omologii lor din Marea Britanie.

SONDAJ Partidul Conservator al premierului Theresa May are un avans de 14 procente la alegerile din Marea Britanie

Partidul Conservator britanic, al premierului Theresa May, are un avans de 14 puncte procentuale fata de Partidul Laburist in perspectiva alegerilor legislative din Marea Britanie prevazute pentru 8 iunie .

Nivelul amenintarii teroriste din Marea Britanie a fost redus de la stadiul critic la sever

Nivelul amenintarii teroriste din Marea Britanie a fost redus, in urma activitatii semnificative a politiei ce investigheaza atacul sinucigas din Manchester, a declarat premierul Theresa May, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,263 seconds )