Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marea Britanie reduce nivelul de alerta terorista, dar atrage atentia ca un atac este inca posibil

Antena3 Antena3,
Marea Britanie reduce nivelul de alerta terorista, dar atrage atentia ca un atac este inca posibil

Nivelul de alerta terorista in Marea Britanie a fost redus de la critic la grav, a anuntat sambata premierul Theresa May de la biroul sau din Downing Street, transmit DPA. continuă pe Antena3

Theresa May: Nivelul de alerta terorista a fost redus, dar inca exista pericolul unui nou atac

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a anuntat ca nivelul de alerta terorista a fost redus de la 'critic' la 'grav'. Acest lucru nu inseamna, insa, ca nu ar mai fi posibil un nou.

Nivelul amenintarii teroriste din Marea Britanie a fost redus de la stadiul critic la sever

Nivelul amenintarii teroriste din Marea Britanie a fost redus, in urma activitatii semnificative a politiei ce investigheaza atacul sinucigas din Manchester, a declarat premierul Theresa May, potrivit Mediafax.

ISIS revendica atentatul in care 22 de copii si de adolescenti au murit. Marea Britanie ridica gradul amenintarii de securitate la nivel critic

Marea Britanie a ridicat gradul amenintarii de securitate la nivelul critic, ceea ce inseamna ca un atac este acum iminent, a anuntat marti seara premierul Theresa May, dupa o reuniune a comitetului guvernamental de urgenta COBRA, transmite BBC.

Marea Britanie a ridicat gradul amenintarii de securitate la nivel critic

Marea Britanie a ridicat gradul amenintarii de securitate la nivelul critic, ceea ce inseamna ca urmatorul atac se apreciaza sa fie iminent, a anuntat astazi seara premierul Theresa May, dupa o reuniune a comitetului guvernamental de urgenta COBRA, potrivit BBC.

VIDEO Cinci romani au murit intr-un accident pe o autostrada din Marea Britanie

Cinci romani au murit, miercuri, in urma unui accident produs pe o autostrada din Staffordshire, informeaza politia britanica, potrivit presei din Marea Britanie.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier, pe autostrada M6, in Marea Britanie

Cinci romani au murit, iar un altul a fost ranit, miercuri, intr-un accident rutier produs pe autostrada M6, in apropierea localitatii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, releva un comunicat al ambasadei Romaniei la Londra dat joi publicitatii.

Un antrenor aradean, campion la un concurs desfasurat in Marea Britanie

Un sportiv aradean a castigat titlul de campion absolut la categoria Mens physique, in cadrul concursului international PCA BodyPower SuperSeries ce a avut loc in Birmingham, Marea Britanie. Este vorba de Mauro Schifano Portes, care in aceste zile a primit oficial cardul pro.

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )