Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alerta meteo ANM. Vine canicula: temperaturi ingrozitor de ridicate pentru Romania! Vin zile de foc

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vine canicula: temperaturi ingrozitor de ridicate pentru Romania! Vin zile de foc

ANM Administratia Nationala de Meterologie a emis un cod galben de canicula valabil si in cursul zilei de astazi, in Vestul, Estul si Sudul Romaniei. Astfel, temperaturile maxime ajung 37 de grade C, potrivit meteorologilor. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in zonele de campie si de podis disconfortul termic va fi accentuat . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vom avea canicula in weekend. Temperaturi foarte mari in Romania

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Avem parte de canicula in weekend-ul acesta. Care sunt maximele din Romania? Prognoza meteo ANM pentru weekend Zilele urmatoare vor fi de-a dreptul un chin pentru cei ce nu iubesc deloc caldura. Temperaturile ridicate vor domni peste weekend-ul acesta. Administratia Nationala de Meteorologie .

Alerta meteo ANM. Temperaturi mult prea mari in ultimul weekend al verii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prgnoza meteo pentru zilele de 27, 28, 29 si 30 august 2020. Potrivit prognozei ANM, temperaturile in perioada anuntata vor fi mult prea mari pentru ultimul weekend oficial al verii. Alerta meteo de la ANM. Temperaturi caniculare in ultimul weekend al verii Meteorologii ANM anunta vreme foarte frumoasa .

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale si pericol de inundatii. Unde scad temperaturile. Cele mai proaste vesti pentru romanii aflati pe litoral

Acest cod galben, emis de ANM, este valabil pana marti, 25 august, ora 23:00 si cuprinde 29 de judete din Romania. Potrivit meteorologilor, astazi, intre orele 10:00 si 23:00, 29 de judete din Romania vor fi sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferica. Alerta meteo ANM in intervalul mentionat, in sud-vestul, centrul, nordul si nord-estul .

Prognoza meteo ANM. Meteorologii anunta vreme frumoasasi calduroasa! Ce se intampla in weekend

Prognoza METEO pentru 27, 28, 29 si 30 august 2020. Vremea va fi predominant frumoasasi calduroasa pana la finalul lunii august.

Alerta METEO. Vin ploi torentiale in Romania! Harta zonelor afectate

Meteorologii au emis un codportocaliude ploi torentiale, valabil pana marti seara, in Moldova, Transilvania, local in Oltenia si vestul Munteniei, precum si in zonele de munte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )