Libnet.ro
UNICEF

13:31

ALERTA METEO. Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO. Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de furtuna pentru Constanta si Tulcea, valabila pana la ora 18:30. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica accentuata

Alerta meteo de ultima ora. ANM a emis o serie de averizari cod portocaliu si galben, de instabilitate atmosferica accentuata si de disconfort termic.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ce temperaturi vom suporta in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila joi si vineri, in in Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in parte a Moldovei. Temperaturile vor ajunge si la 37 de grade Celsius. Pentru restul tarii, a fost emis cod galben sau cod portocaliu de instabilitate atmosferica, pana sambata dimineata.

Alerta meteo: Cod galben de canicula in sudul tarii, cand se intorc furtunile

Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica, pana luni, la ora 10. 00, fiind emise mai multe avertizari cod galben si cod portocaliu.

Alerta METEO: Cod galben de ploi si furtuni in jumatate din tara, cod galben de canicula pentru cealalta jumatate

Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila pana sambata, ora 10. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi torentiale, grindina si vijelii.

ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

ANM a transmis, sambata, mai multe avertizari de vreme severa. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru 23 de judete, valabil pana duminica la ora 4. De duminica pana marti, se anunta atat ploi torentiale, vijelii si grindina, dar si canicula in sud-estul tarii. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, doua avertizari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 27 de judete.

Cod Portocaliu de furtuni si Cod Galben de canicula. Care sunt regiunile vizate de prognoza

ANM a emis Cod portocaliu de furtuni pentru zone extinse din centrul tarii, valabil intre ora 12:00, sambata 04 iulie si pana duminica, 05 iulie, ora 04:00 AM. in paralel, pe o perioada mai scurta de timp, si in alte regiuni, este valabil un Cod galben de canicula.

Cod portocaliu de inundatii pe Prut si cod galben pe mai multe rauri din Transilvania si Banat

O noua avertizare hidrologica COD PORTOCALIU si COD GALBEN emisa joi de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidografice afectate sunt Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna,.

Cod portocaliu de furtuni in 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. in jumatatea de est a Romaniei va fi canicula

O avertizare Cod portocaliu de averse torentiale cu descarcari electrice valabila incepand de vineri ora 12:00 pana sambata ora 2:00 a fost emisa de ANM pentru 18 judete din vestul, nordul si centrul tarii. Pentru judetele din sudul si sed-estul tarii, meteorologii au emis o avertizare de Cod galben de disconfort termic.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi in Bucuresti. Cod portocaliu in alte doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna si ploi in Capitala.

Alerta METEO: Temperaturi de foc in toata tara! Cod galben de canicula si disconfort termic - Se resimt 45 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta zile de foc atat in tara, cat si in Capitala. Meteorologii au emis un atentionare cod galben de canicula si disconfort termic, valabil de joi, 2 iulie, pana vineri, 3 iulie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )