Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alerta METEO: Vreme teribila in weekend. Care sunt zonele din Romania cele mai vizate de fenomenele extreme

B1 B1,
Alerta METEO: Vreme teribila in weekend. Care sunt zonele din Romania cele mai vizate de fenomenele extreme

In week-end, vremea va fi capricioasa, cerul fiind variabil, cu unele innorari, mai ales dupa amiaza. Potrivit meteorologilor, in majoritatea regiunilor tarii vor fi ploi slabe de scurta durata, insotite. continuă pe B1

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma.

Alerta METEO: Romania lovita de un val fara precedent de canicula tropicala. Care sunt zonele cele mai expuse

Romania va fi, in continuare, stapanita de valul de temperaturi tropicale, meteorologii anuntand temperaturi de 30-32 de grade in zona de campie, dar si furtuni violente in majoritatea regiunilor. in.

Alerta METEO: Furtunile violente lovesc peste tot in tara. Care sunt zonele cele mai afectate

Miercuri, vremea va fi in general instabila. in tara, temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii extinse in.

Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

Instanta a respins dosarul Romgaz, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Ioan Niculae, si l-a trimis inapoi la DIICOT. Magistratii au semnal mai multe probleme privind probele administrate si intocmirea.

Reduceri eMAG electrocasnice. Care sunt produsele pe care nu trebuie sa le ratezi

Cel mai mare magazin online din Romania, eMAG. ro, are oferte la mai multe categorii de produse. Iata care sunt dintre cele mai atractive reduceri eMAG electrocasnice de astazi:.

Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Conceptul de geniu e unul pe care multi il gasesc greu de definit in zilele noastre. Totusi, unele zodii indeplinesc toate conditiile pentru a primi acest titlu. Varsator - Poti aborda chiar si cele mai.

Ce minunatii poti face din vinete! Care sunt ingredientele care o fac atat de buna

Vinetele sunt gustoase si sanatoase. Au un continut foarte mare de vitamine si de minerale, dar si un gust pe masura. Multi romani gatsc salata de vinete cu maioneza. Pentru a nu adauga un continut.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )