Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALERTA METEO: COD GABLEN de vant si ploi torentiale. Vezi zonele vizate (VIDEO)

B1 B1,
ALERTA METEO: COD GABLEN de vant si ploi torentiale. Vezi zonele vizate (VIDEO)

In intervalul 30 aprilie, ora 14 01 mai, ora 21, meteorologii au emis cod galben de vreme rea, fenomenele vizate fiind ploile torentiale si vantul puternic. in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a. continuă pe B1

Cod galben de ploi torentiale pana miercuri. Judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare meteorologica Cod galben de cantitati de apa insemnate, valabil in partea de nord a tarii si partial in partea de vest a tarii, incepand de marti, ora 15. 00, si pana miercuri, ora 10.

Meteorologii avertizeaza. Cod galben de vant si ploi torentiale in aproape toata tara

In cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vi.

Alerta meteo. Vremea se schimba radical in noaptea de inviere. Meteorologii anunta vijelii si grindina

VREMEA Sambata, va intra in vigoare un cod galben de ploi valabil pentru 25 de judete, inclusiv in Capitala. VREMEA incepand cu ora 12:00 va intra in vigoare si un cod galben de inundatii.

Ploi torentiale si vijelii in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoral, pana miercuri seara / Meteorologii au emis atentionari cod galben

Meteorologii au emis doua atentionari cod galben de ploi si vijelii pentru zilele de marti si miercuri, fiind vizate zeci de judete. in cea mai mare parte a tarii, inclusiv pe litoralul, unde de 1 Mai sunt asteptati mii de turisti, vor fi perioade cu ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii.

Avertizarea meteo de vremea rea, prelungita: Furtuni si ploi torentiale, in mai multe regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit informarea meteo ce vizeaza manifestari de instabilitate atmosferica in toata tara in prima zi de Paste. Astfel, informarea meteorolgica este valabila pana duminica, la ora 18.

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, de astazi de la ora 15.00

Meteorologii au transmis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 de judete va fi cod galben, urmand a se inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 40 de litri pe metru patrat.

ALERTA meteo cu efect imediat! Ploile au facut ravagii in TOATA tara (VIDEO)

ANM a emis in urma cu putin timp mai multe avertizari de vreme severa imediata Cod Galben si Cod Portocaliu in 14 de judete. Astfel, precipitatiile au facut ravagii in toata tara. Potrivit.

Alerta meteo. Furtuni in mai multe judete din tara. Capitala va fi afectata

Mai multe judete se afla sub Cod galben de furtuna, vineri, intre orele 16. Cod portocaliu va fi in judetul Prahova, intre orele 15. Meteorologii sustin ca inclusiv Capitala va fi afectata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )