Libnet.ro
UNICEF

09:01

ALERTA METEO fara precedent! Cand va lovi MEGA CICLONUL! Specialistii sunt TERIFIATI

B1 B1,
ALERTA METEO fara precedent! Cand va lovi MEGA CICLONUL! Specialistii sunt TERIFIATI

FenomenulmeteoextremEl Nino va continua sa se manifeste in perioada urmatoare in Japonia, avertizeaza meteorologii niponi, care atrag atentia asupra faptului ca exista 80% sanse ca. continuă pe B1

Digisport: Decizia fara precedent luata de tatal si de sotia lui Michael Schumacher, la mai bine de 5 ani de la teribilul accident

Sotia si tatal lui Michael Schumacher au luat o decizie fara precedent: au acceptat sa acorde interviuri si sa apara intr-un documentar despre legendarul pilot de Formula 1. Decizia luata de Corinna Schumacher si Rolf Schumacher vine la mai bine de 5 ani de la teribilul accident petrecut la schi, in decembrie 2013.

MEGA-SCANDAL LA ANTENA1! S-a intamplat chiar la Insula Iubirii: E fara precedent! Ce se intampla cu emisiunea de acum incolo

Show-ul Insula iubirii a inceput de putin timp, insa controversele nu s-au lasat deloc asteptate. S-a declansat un mega-scandal la Antena, iar telespectatorii asteapta cu sufletul la gura sa vada.

Iran: Daca America face o mutare impotriva noastra, o vom lovi in cap

Iranul se confruntacu o presiune fara precedent din cauza sanctiunilor economice, care au dus la o situatie economica mai proasta decat cea din timpului Razboiului Iraniano-Irakian din 1980-1988, a.

Alerta meteo: Furtuni violente, grindina si ploi torentiala pana vineri dimineata

Vremea rea face prapad pana vineri, 17 mai, ora 10. Administratia Nasionala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea pentru toate regiunile tarii. Se anunta ploi puternice, grindina si furtuni periculoase.

ALERTA METEO Cod Galben de ploi si furtuni violente. Care sunt zonele vizate

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emismarti dimineata, o avertizare nowcasting de Cod Galben. Este o alerta de vreme severa imediata.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )