Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara!

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in zone montane din Transilvania, Moldova si Maramures. Potrivit. continuă pe Antena3

ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, sambata, avertizarea nowcasting Cod galben de ceata, valabila in opt judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan. Ce a postat tanarul pe Facebook dupa mai multe accidente

Mario Iorgulescu a avut mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate, pana la momentul in care a ucis un barbat de 24 de ani. Inclusiv Mario Iorgulescu era constient ca e un pericol la.

Mai multe universitati organizeaza festivitati de deschidere a anului univesitar

Mai multe universitati din Bucuresti si din tara organizeaza, luni, festivitati de deschidere a anului universitar 2019-2020.

Mario Iorgulescu, amuzat ca e un pericol la volan: Ce a postat pe Facebook dupa mai multe accidente

Pana sa ucida un barbat de 24 de ani, cu doi copii acasa, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere in Romania, dar si in strainatate.

Atac terorist in serie in Afganistan, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt mai multe victime

In aceasta sambata a avut loc un atac terorist in serie, in Afganistan. Au existat cateva explozii in orase cheie, precum Kabul sau Ghazni. Atacul terorist s-a petrecut in ziua alegerilor prezidentiale, la exact o ora de la deschiderea sectiilor de votare, din Afganistan. Atac terorist in serie in Afganistan Alegatorii au avut parte de .

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,.

Mai puternic, mai rapid si mai agil: noul Macan Turbo vine cu 440 CP

Noul Macan Turbo a ocupat instantaneu pozitia de top in gama modelului SUV compact Porsche. Noul motor biturbo de 2,9 litri, cu 6 cilindri, din acest model de top a trecut prin multiple modificari si ofera acum 324 kW 440 CP), cu zece la suta mai mult decat predecesorul sau, la o capacitate cu 20% mai mica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )