Libnet.ro
UNICEF

13:45

ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
ANM: Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prelungit, sambata, avertizarea nowcasting Cod galben de ceata, valabila in opt judete din Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara: Pana cand e valabil avertismentul

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o noua avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea si Galati. Conform prognozei,.

Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis o atentionare de Cod galben de ploi puternice incepand de joi, de la ora 15:00, pana vineri la ora 6:00 in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati. in aceste zone se vor strange cantitati mari de apa care vor depasi 20 lmp si izolat 50 lmp.

COD GALBEN de averse si descarcari electrice: Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare nowcasting cod galben de averse si descarcari electrice pentru mai multe localitati din Bacau, Suceava, Neamt, Vrancea, Iasi si Vaslui. Avertizarea este.

Adolescenta din Ramnicu Sarat, disparuta de la domiciliu. Au fost alertate efective din mai multe judete

Ofiterul de serviciu de la Politia Municipiului Ramnicu Sarat a fost sesizat, miercuri, la ora 9. 00, de catre o mama cu privire la faptul ca fiica sa, de 15 ani, a plecat de la domiciliu in dupa-amiaza zilei de 21 septembrie si nu a mai revenit.

Metallica anuleaza mai multe concerte din cauza ca James Hetfield intra din nou la dezintoxicare

Metallica a anuntat vineri ca isi anuleaza concertele programate anul acesta in Australia si Noua Zeelanda, intrucat solistul James Hetfield trebuie sa intre din nou intr-un program de dezintoxicare.

Cod galben de PLOI TORENTIALE in mai toata Romania! Nici Capitala nu scapa de averse

Meteorologii au anuntat ca mai multe zone din Romania intra sub cod galben de ploi torentiale, avertismentul fiind valabil de joi de la ora 15. 00, pana vineri dimineata la ora 6. 00, potrivit.

Cod galben de ploi in judetul Galati. Sunt asteptate averse, descarcari electrice si grindina

Meteorologii au emis un cod galben de ploi, cu acumularea de cantitati importante de apa si manifestari de instabilitate atmosferica, incepand de joi dupa-amiaza, pentru judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati.

Cod galben de ploi si vijelii in judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati

Judetele Tulcea, Constanta, Braila si Galati vor intra joi dupa-amiaza la ora 15:00 sub Cod galben d.

Atac terorist in serie in Afganistan, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt mai multe victime

In aceasta sambata a avut loc un atac terorist in serie, in Afganistan. Au existat cateva explozii in orase cheie, precum Kabul sau Ghazni. Atacul terorist s-a petrecut in ziua alegerilor prezidentiale, la exact o ora de la deschiderea sectiilor de votare, din Afganistan. Atac terorist in serie in Afganistan Alegatorii au avut parte de .

Stirile ProTV: Ce pedeapsa risca tanarul din Arad care a infectat mai multe femei cu HIV

O descoperire terifianta pune pe jar autoritatile din Arad. Mai multe tinere, inclusiv minore, ce au avut de-a face cu un barbat de 30 de ani purtator al virusului HIV trebuie sa-si faca urgent analizele, inspaimantate de gandul ca au fost contaminate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )