Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete din tara

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 11 judete din tara

Meteorologii anunta ploi torentiale, vant puternic si vijelii pentru 11 judete din tara. Atentionarea de Cod portocaliu este valabila pana marti la ora 21. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente si vijelii in 11 judete din tara, pana luni, la amiaza

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabila in 11 judete din centrul si sudul tarii, pana luni la ora 12:00.

Cod portocaliu de ploi abundente in 20 de judete / Capitala si alte 21 de judete, sub Cod galben de vreme instabila, pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, valabila pana marti dimineata in 20 de judete, precum si o avertizare Cod galben de vreme rea in 21 de judete si Municipiul Bucuresti, in acelasi interval.

METEO Cod portocaliu de ploi torentiale pentru 21 de judete, pana marti dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o noua avertizare cod portocaliu de ploi torentiale pentru 21 de judete, valabila pana marti la ora 6.

Alerta meteo! Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale in trei judete

Meteorologii au emis luni noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de grindina, vijelii si ploi torentiale, valabile in localitati din judetele Dolj, Giurgiu si Calarasi, in ora.

Alerta meteo! Cod portocaliu de ploi torentiale si grindina pana miercuri. Judetele vizate

Potrivit avertizarilor transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, marti incepand cu ora 15:30 si pana miercuri, 05. 2019, ora 17:00 va ploua abundent, cu grindina de dimensiuni medii si posibil m.

Avertizare meteo: cod portocaliu de ploi si grindina in Moldova si nord-estul Munteniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de ploi si grindina pentru Moldova si nord-estul Munteniei. Restul tarii este sub cod galben, cu exceptia a patru judete.

Judetul Mehedinti sub Cod Portocaliu de ploi abundente, vijelii si grindina

Potrivit avertizarilor transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, judetul Mehedinti se afla, incepand de azi, pana maine, la ora 06. 00, sub avertizarea meteorologica de COD PORTOCALIU, care vizeaza cantitati de apa ce vor depasi, local, 40. 50 l/mp si izolat 60. 80 l/mp.

VREMEA. Cod portocaliu. Ploi abundente; instabilitate atmosferica accentuata

Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in toate regiunile. Vor fi perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale.

Cod portocaliu de ploi pentru patru judete si cod galben in alte 26 de judete, valabil pana duminica dimineata

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt si cod galben in alte 26 de judete, inclusiv in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc.

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )