Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Hotnews Hotnews,
 Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de ploi pentru patru judete si cod galben in alte 26 de judete, valabil pana duminica dimineata

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Botosani, Iasi, Suceava si Neamt si cod galben in alte 26 de judete, inclusiv in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc.

Cod portocaliu de ploi in Harghita, unde este asteptat Papa Francisc

Meteorologii au emis sambata o avertizare de cod portocaliu de ploi in judetul Harghita, unde este asteptat Papa Francisc.

Cod portocaliu de ploi in jumatate din tara. Cod galben in restul judetelor

Noi avertizari de vreme rea! Meteorologii au emis vineri dimineata un cod portocaliu de ploi, valabil pentru jumatate din tara, si un cod galben de vreme rea in restul judetelor.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii la Galati. Este posibil sa cada grindina de mari dimensiuni

Fenomenele extreme, care includ ploi torentiale, grindina, descarcari electrice violente, vijelii vor afecta partea de sud a judetului Galati, dar in special municipiul resedinta de judet, precum si localitatileVanatori, Satu Costi, Tulucesti, Movileni, Sendreni, Smardan.

Cod portocaliu de ploi torentiale in patru judete si cod galben in 29 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, un Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in patru judete din zona Moldovei, precum si o avertizare Cod galben de instabilitate.

Papa Francisc in Romania: A doua zi a vizitei - va oficia Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, unde sunt asteptate sute de mii de persoane / Cod portocaliu de ploi torentiale in zona

Sambata, in cea de a doua zi a vizitei in Romania, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde va oficia Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt asteptati peste 300. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria, inclusiv presedintele Ader Janos. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, va fi scoasa din biserica franciscana si va fi dusa la altarul de unde Papa va oficia Sfanta Liturghie. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 33 ANM a emis un cod portocaliu de averse torentiale ce vor cumula in jur de 35 l/mp, valabil pana la ora 10. 00 in mai multe localitati din Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc, unde se afla Sumuleu Ciuc. Papa Francisc urmeaza sa ajunga in Sumuleu Ciuc la ora 11. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures, Mircea Dusa. Suveranul Pontif va pleca de pe Aeroportul din Targu Mures spre Sumuleu Ciuc. VIDEO Papa Francisc la Bucuresti: Suveranul Pontif si Patriarhul Daniel au rostit rugaciunea Tatal nostru, in Catedrala Mantuirii Neamului / A mers cu papamobilul si a salutat multimea, in pofida ploii torentialeDe ce e considerat Papa Francisc un papa revolutionar/ Portretul celui de-al doilea Suveran Pontif care vine in Romania.

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc in Romania: A doua zi a vizitei - va oficia Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, unde sunt asteptate sute de mii de persoane / Cod portocaliu de ploi torentiale in zona

Sambata, in cea de a doua zi a vizitei in Romania, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde va oficia Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt asteptati peste 300. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria, inclusiv presedintele Ader Janos. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, va fi scoasa din biserica franciscana si va fi dusa la altarul de unde Papa va oficia Sfanta Liturghie. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 14 Mii de oameni s-au strans deja la Sumuleu Ciuc, in asteptarea Papei, in pofida ploii08. 33 ANM a emis un cod portocaliu de averse torentiale ce vor cumula in jur de 35 l/mp, valabil pana la ora 10. 00 in mai multe localitati din Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc, unde se afla Sumuleu Ciuc. Papa Francisc urmeaza sa ajunga in Sumuleu Ciuc la ora 11. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

VINE POTOPUL! Cod PORTOCALIU de ploi TORENTIALE in Bucuresti si in 23 de judete, pe timpul vizitei Papei Francisc (VIDEO)

Vremea rea se mentiune in urmatoarea perioada, inclusiv vineri, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Credinciosii vor avea de infruntat o vreme capricioasa. ANM anunta cod.

Alerta meteo: Cod Portocaliu de vijelii in timpul vizitei Papei, in Capitala

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o avertizare COD PORTOCALIU de vijelii, care vizeaza mai multe judete, inclusiv Capitala! VREMEA. incepandcu ora 15. 00, la ploi torentiale,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )