Libnet.ro
UNICEF

08:00

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete din tara

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit Cod portocaliu de ploi torentiale pentru 11 judete din sud-vestul tarii pana luni, la ora 15:00, in timp ce restul judetelor se vor afla sub Cod galben. continuă pe Adevărul

Aproape 2.000 consumatori fara curent electric. Oltul, sub avertizare meteo Cod Portocaliu

Vremea instabila a lasat fara curent electric aproape 2. 000 de gospodarii, din mai multe localitati ale judetului. Fenomelele meteo extreme vor continua, judetul aflandu-se sub avertizare meteo Cod Portocaliu.

ANM: Meteorologii au emis noi avertizari de furtuni. Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete

ANM a emis o noua avertizare de vreme severa in cea mai mare parte a tarii. in 11 judete din Romania a fost emis cod portocaliu de ploi torentiale, valabil pana luni dimineata, 24 iunie. ANM: Cod portocaliu de furtuni in 11 judete Agentia Nationala de Meteorologie a transmis ca, de duminica, de la ora .

METEO Cod galben de ploi, furtuni puternice si grindina in 34 de judete, pana sambata dimineata

Meteorologii au emis, vineri, o noua informare meteo de vremea rea, in vigoare pana duminica seara. Vineri la ora 12. 00, 34 de judete din Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Olteniei si nordul Munteniei intra sub cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din 23 de judete, de azi pana luni

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, o atentionare cod portocaliu de inundatii pe rauri din opt judete, pana duminica la miezul noptii. De asemenea, pe raurile din 15 judete este pericol de inundatii, de duminica, de la ora 15. 00, pana luni, la ora 24.

Cod portocaliu de inundatii pentru 22 de judete

Hidrologii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 22 judete din tara. Potrivit specialistilor, in aceste zone se pot semnala viituri si cresteri ale debitelor unor rauri cu posibile depasiri ale cotelor de aparare.

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe judete, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina, val.

Cod portocaliu de ploi torentiale in Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse torentiale pentru zonele de munte din patru judete din Moldova. Potrivit meteorologilor,.

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vant pana luni dupa-amiaza

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben, valabilade duminica, ora 15. 0, si pana luni la aceeasi ora, de instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

Cod portocaliu de grindina si furtuna, pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15:00 si 23:00 si duminica, de la ora 15 si pana luni, la ora 15. Conform.

ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )