Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe judete, pana la ora 23.00

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe judete, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina, val. continuă pe România Liberă

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a instituit Cod portocaliu de ploi torentiale pentru 11 judete din sud-vestul tarii pana luni, la ora 15:00, in timp ce restul judetelor se vor afla sub Cod galben.

ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre .

METEO Cod galben de ploi, furtuni puternice si grindina in 34 de judete, pana sambata dimineata

Meteorologii au emis, vineri, o noua informare meteo de vremea rea, in vigoare pana duminica seara. Vineri la ora 12. 00, 34 de judete din Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova, cea mai mare parte a Olteniei si nordul Munteniei intra sub cod galben de ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte.

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vant pana luni dupa-amiaza

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare cod galben, valabilade duminica, ora 15. 0, si pana luni la aceeasi ora, de instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

ANM: Meteorologii au emis noi avertizari de furtuni. Cod portocaliu de ploi torentiale in 11 judete

ANM a emis o noua avertizare de vreme severa in cea mai mare parte a tarii. in 11 judete din Romania a fost emis cod portocaliu de ploi torentiale, valabil pana luni dimineata, 24 iunie. ANM: Cod portocaliu de furtuni in 11 judete Agentia Nationala de Meteorologie a transmis ca, de duminica, de la ora .

Cod portocaliu de ploi torentiale in Moldova

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare nowcasting Cod portocaliu de averse torentiale pentru zonele de munte din patru judete din Moldova. Potrivit meteorologilor,.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Avertizare de grindina si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis vineri dimineata atentionari Cod galben de averse, grindina si vijelii in localitati din judetele Covasna, Harghita, Bacau si Prahova. Potrivit.

Cod portocaliu de grindina si furtuna, pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15:00 si 23:00 si duminica, de la ora 15 si pana luni, la ora 15. Conform.

ANM: Cod portocaliu de furtuni de sambata pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15. 00 si 23. 00, si duminica, de la ora 15. 00 si pana luni, la ora 15. De asemenea, sambata intre orele 13. 00 si ora 23. 00 aproape jumatate de tara se afla sub avertizare Cod Galben, iar duminica dimineata pana luni la ora 15. 00 intreaga tara cu exceptia sud-vestul Romaniei se afla sub Cod galben.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )