Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara, pana marti seara si Cod galben in alte 20 de judete. Vantul va sufla si cu 120 de kilometri la ora, anunta specialistii. continuă pe Adevărul

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale.

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena. Potrivit digi24. ro,.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena.

ALERTA METEO: Romania, lovita de Furtuna Sabina! ANM, iN ALERTA

Romania se va confrunta cu fenomene meteo extreme in urmatoarea perioada, din cauza furtunii Sabina, care afecteaza deja statele din vestul Europei.

Furtuna Sabine se apropie de Romania! Jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic

Furtuna Sabine, care a facut ravagii in jumatatea de vest a Europei, se va abate si peste Romania. Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol pentru zonele montane din nord. in plus, jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 100 de kilometri pe ora.

ALERTA METEO fara precedent: Furtuna Sabina matura Europa! Sute de zboruri vor fi anulate! Detalii SOCANTE

Europa este lovita de cateva zile de furtuna Sabina, un fenomen meteo care a cauzat anulari sau intarzieri de zboruri pe marile aeroporturi. Mai exact, de sambata dupa-amiaza 8 februarie) si probabil.

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

SUPLIMENT WELLNESS SOVATA ENSANA: Piata de health spa din tara noastra va creste cu 35%, in urmatorii 5 ani

Anul trecut, Danubius Health Spa Resorts, operatorul medical spa specializat pe sanatate prin folosirea resurselor naturale si expertiza medicala moderna, a reunit 26 din cele mai iconice si prestigioase hoteluri-spa din Europa, sub noul brand Ensana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )