Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale. continuă pe Wall-Street Ro

ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara, pana marti seara si Cod galben in alte 20 de judete. Vantul va sufla si cu 120 de kilometri la ora, anunta specialistii.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena. Potrivit digi24. ro,.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena.

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor.

Furtuna Sabine se apropie de Romania! Jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic

Furtuna Sabine, care a facut ravagii in jumatatea de vest a Europei, se va abate si peste Romania. Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol pentru zonele montane din nord. in plus, jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 100 de kilometri pe ora.

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt.

Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020. Temperaturi mai ridicate si ninsori in aproape toata tara

Daca duminica temperaturile au fost scazute, la nivelul intregii tari, pentru ziua de luni ANM ne anunta precipitatii sub forma de ninsoare, iar temperaturile zilei nu vor avea grade cu plus. Prognoza Meteo ANM 10 februarie 2020 in aceasta noapte, conform prognozei ANM, vom avea parte de cer mai mult senin in cea mai mare .

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )