Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de ultima ora! Cod portocaliu de viscol in 7 judete si cod galben in alte 20

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor. continuă pe Antena3

ALERTA METEO Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara si Cod galben in 20 de judete

Meteorologii anunta Cod portocaliu de viscol in 7 judete din tara, pana marti seara si Cod galben in alte 20 de judete. Vantul va sufla si cu 120 de kilometri la ora, anunta specialistii.

Cod portocaliu de viscol si vant puternic, in aceasta dimineata. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zona de munte a judetelor Caras-Severin si Hunedoara si un Cod galben de vant puternic pentru judetele Suceava si Neamt.

Avertizari meteo de cod portocaliu si cod galben: cum va fi vremea in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de vant puternic si viscol pentru zonele inalte de munte ale judetelor Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Cluj si Bihor si Cod galben de intensificari ale.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Un stat european, sub alerta de fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Irlanda ca Serviciul local de Meteorologie a emis un cod portocaliu de vant.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena. Potrivit digi24. ro,.

Iarna, o noua reprezentantie de forta: Cod portocaliu de vistol in mai multe regiuni din tara, la inceputul saptamanii

Meteorologii au emis un cod portocaliu de viscol, de luni dupa-amiaza pana marti seara, astfel ca sunt toate sansele ca fenomenele meteo specifice iernii sa reintre in scena.

Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Miscare decisiva in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP. Alina Bica, achitata in prima instanta a transmis autoritatilor din tara noastra un mesaj de ultima ora care va fi transmis in fata magistratilor in scurta vreme.

Furtuna Sabine se apropie de Romania! Jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic

Furtuna Sabine, care a facut ravagii in jumatatea de vest a Europei, se va abate si peste Romania. Meteorologii au emis cod portocaliu de viscol pentru zonele montane din nord. in plus, jumatate de tara va fi sub cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 100 de kilometri pe ora.

ALERTA METEO! Coduri rosu si portocaliu de VISCOL si POLEI. Care sunt zonele vizate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Norvegiei ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale,.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Un stat european se pregateste pentru fenomene meteo extreme

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Slovenia ca Agentia locala pentru mediu a emis un cod rosu pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )