Libnet.ro
UNICEF

09:17

Berlinul ordona rechemarea a 774.000 de masini Mercedes. Care sunt modelele vizate

B1 B1,
Berlinul ordona rechemarea a 774.000 de masini Mercedes. Care sunt modelele vizate

Germania a cerut chemarea inapoi, in intreaga Europa, a 774. 000 Mercedes, din cauza ca sunt capabile sa falsifice nivelul de emisii. Astfel, principalele modele vizate sunt Mercedes Vito si SUV-urile. continuă pe B1

Scandalul dieselgate: Berlinul ordona rechemarea a 774.000 de masini Mercedes n ntreaga Europa

Ministerul german al Transporturilor a ordonat luni rechemarea imediata, in intreaga Europa, a 774. 000 Mercedes, masini echipate cu softuri capabile sa falsifice nivelul de emisii, scrie AFP.

Lovitura pentru DIICOT: Dosarul Romgaz, in care sunt vizati Adriean Videanu si Ioan Niculae, a fost respins

Instanta a respins dosarul Romgaz, in care sunt cercetati Adriean Videanu si Ioan Niculae, si l-a trimis inapoi la DIICOT. Magistratii au semnal mai multe probleme privind probele administrate si intocmirea.

BNR si-a ridicat un sediu SECRET: Care sunt motivele si CE ZONA SELECTA a fost aleasa? Detalii de milioane... (FOTO)

Sedii albe pentru zile negre. Acesta pare sa fie unul din principiile BNR care si-a amenajat in cartierul bucurestean Cotroceni, departe de ochii publicului, un sediu secundar in care sa-si mute activitatea,.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Tariceanu: Oamenii care sunt azi n Piata Victoriei vor regreta, asa cum au facut si votantii FSN

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, intr-o emisiune TV, ca la manifestatia din Piata Victoriei participa oameni care au pretentii de intelectuali care vor realiza peste cativa ani greseala, asa cum au facut si votantii lui Ion Iliescu su FSN la alegerile din 1990, relateaza Mediafax.

Horoscop. Geniile zodiacului. Care sunt cele mai inteligente semne

Conceptul de geniu e unul pe care multi il gasesc greu de definit in zilele noastre. Totusi, unele zodii indeplinesc toate conditiile pentru a primi acest titlu. Varsator - Poti aborda chiar si cele mai.

Alerta METEO: Vremea o ia razna in Romania in urmatoarea perioada! Care sunt zonele cele mai vizate de fenomenele extreme!

Pentru urmatoarele doua saptamani, meteorologii estimeaza o vreme in general calda si temperaturi normale pentru aceasta perioada, desi vor exista cateva intervale in care probabilitatea de ploi sub forma.

ştiri de la B1

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )