Libnet.ro
UNICEF

09:16

Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Mai multe judete din tara se afla sub avertizarea unui cod galben de vijelii. Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, pana la ora 11, in mai multe zone din tara vor avea loc fenomene. continuă pe Antena3

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata valabila pana la ora 10:30 in localitati din judetele Vaslui, Bacau, Vrancea, Botosani,.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru localitati din judetul Caras-Severin, valabila pana la ora 9:30. Potrivit.

Organizarea referendumului, pusa in pericol: RETRAGERI in masa de la sectiile de votare din mai multe judete (VIDEO)

UPDATEOrganizarea referendumului, pusa in pericol Organizarea referendumului este pusa in pericol si in judetele Sibiu si Bihor, dupa ce sute de persoane desemnate sa fie presedinti la sectiile de.

Atentionare meteo! Cod galben de vant in mai multejudete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de vant, valabila in urmatoarea ora in judete din zona Moldovei. Potrivit meteorologilor, pana la.

Fostul principe Nicolae a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Irina Binder (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Alina Binder. Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului lui Liviu Dragnea asupra presei libere. Semnatarii solicita fortelor democratice din Romania o reactie publica la declaratiile facute ieri de Liviu Dragnea, presedintele partidului de.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )