Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Antena3 Antena3,
Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a. continuă pe Antena3

Femeie gasita moarta, cu mai multe rani pe corp. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime

Descoperire socanta intr-o localitate din Arges. O femeie de 30 de ani, mama a doi copii mici, a fost gasita de parintii ei fara suflare, cu mai multe rani pe corp. Femeia se afla in divort cu sotul.

Barbatul care a provocat scandalul Nobel, condamnat la doi ani de inchisoare

Jean-Claude Arnault, barbatul care a provocat scandalul Nobel, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare, pentru violarea unei femei, potrivit deciziei tribunalului districtual din Stockholm,.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului lui Liviu Dragnea asupra presei libere. Semnatarii solicita fortelor democratice din Romania o reactie publica la declaratiile facute ieri de Liviu Dragnea, presedintele partidului de.

Grecia: Cod rosu de vreme rea si restrictii pe mai multe drumuri nationale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca in Grecia este in vigoare, duminica, un cod rosu de vreme nefavorabila, fiind inchise mai multe drumuri nationale si fiind afectate cursele de pe Aeroportul International Eleftherios Venizelos din Atena.

CRIMA TERIBILA in Botosani: Un fiu si-a ucis mama de 82 de ani. Ce a facut dupa cu trupul femeii

Un barbat si-a ucis in mod brutan mama, in varsta de 82 de ani, aplicandu-i mai multe lovituri de cutit intr-un lan de porumb. Ulterior, el a tarat-o la marginea unei paduri, apoi a abandonat-o si a.

Criminalul care si-a omorat iubita, mai mare cu 7 ani decat el, si apoi s-a autodenuntat, arestat pentru 30 de zile. Cum a ucis-o si din ce motiv

La finele saptamanii trecute, un barbat de 43 de ani din Tetoiu Valcea suna la Politie pentru a marturisi ca si-a omorat concubina. Magistratii Tribunalului Valcea au emis pe numele lui Ion Achim Jurca mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

O noua retinere dupa violentele din 10 august. Barbatul care a lovit un jandarm in spate, propus pentru arestare preventiva

Un barbat, al saselea retinut in acest caz, va ajunge in fata judecatorilor, dupa ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore, iar acestia au cerut arestul preventiv. Este vorba despre barbatul.

Doi tineri din Chisinau, retinuti dupa ce au spart geamul unei masini si au sustras mai multe bunuri

Doi tineri din Chisinau, cu varstele de 21 si, respectiv, 22 ani, au fost retinuti de catre politisti dupa ce au deteriorat geamul de la un automobil Toyota Auris si au sustras un portmoneu in care se aflau bani si bunuri materiale. Ulterior, indivizii au urcat pe motoreta si au plecat intr-o directie necunoscuta, cauzand proprietarei autovehiculului un pejudiciu de 42. 800 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )