Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului asupra presei libere

Mai multe publicatii online si ONG-uri semneaza impotriva atacului lui Liviu Dragnea asupra presei libere. Semnatarii solicita fortelor democratice din Romania o reactie publica la declaratiile facute ieri de Liviu Dragnea, presedintele partidului de. continuă pe Wall-Street Ro

Femeie gasita moarta, cu mai multe rani pe corp. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime

Descoperire socanta intr-o localitate din Arges. O femeie de 30 de ani, mama a doi copii mici, a fost gasita de parintii ei fara suflare, cu mai multe rani pe corp. Femeia se afla in divort cu sotul.

Grecia: Cod rosu de vreme rea si restrictii pe mai multe drumuri nationale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca in Grecia este in vigoare, duminica, un cod rosu de vreme nefavorabila, fiind inchise mai multe drumuri nationale si fiind afectate cursele de pe Aeroportul International Eleftherios Venizelos din Atena.

Peste 2.000 de slujbe in strainatate. Ce stat ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 2. 032 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind in Spania, in agricultura.

Mai multe primarii din Vrancea ignora decontarea navetei cadrelor didactice. Ce spune legea

Cel mai mare sindicat din invatamantul vrancean solicita ca atunci cand se face fundamentarea bugetului sa se prevada sume pentru naveta.

Eurostat: n care tara se vorbesc cele mai multe limbi straine?

Pana la 65% dintre europenii de 25-64 de ani vorbesc cel putin o limba straina, conform unor date publicate de Ziua Europeana a Limbilor. Tara cu cea mai buna cunoastere a limbilor straine este Suedia, cu 97% dintre cetateni vorbitori de cel putin o alta limba, potrivit Rador, care citeaza Euronews.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )