Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alerta meteo: De marti seara, Baraganul intra sub cod galben de ploi torentiale

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: De marti seara, Baraganul intra sub cod galben de ploi torentiale

Meteorologii au actualizat, marti, avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica si anunta ca se pot inregistra cantitati de precepitatii ce pot ajunge la 60 de litri pe metru patrat. Conform meteorologilor, in Baragan, codul galben intra in vigoare marti, la ora 18. 00, si este valabil pana miercuri dimineata, la ora 06. continuă pe Adevărul

Alerta meteo ANM. Vin ploile peste Romania! Tara o sa fie inghitita de ape

Pentru ziua de astazi ANM mentine valabile avertizarile de Cod Galben emise ieri, 5 octombrie. Astfel ca si astazi vom avea parte de cantitati importante de precipitatii in anumite zone din tara. Alerta meteo ANM Ieri, 5 octombrie, ANM a emis in alte zone avertizari de God Galben pentru vestul, nord-vestul, sud-estul Romaniei si in .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: vremea se schimba total

Pana acum, vremea s-a mentinut relativ calda pentru aceasta perioada a anului, dar toamna isi intra abia acum in drepturi si-si arata forta maiestuoasa. Vin precipitatiile, anunt imbucurator pentru fermieri, dand un start bun culturilor din acest sezon. Alerta meteo ANM: vremea se schimba total. Prognoza pentru saptamana 5 11 octombrie 2020 Temperaturile au .

Cod galben de ploi si vijelii in 27 de judete, pana marti seara

Meteorologii au emis emis luni o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica pentru 27 de judete, unde marti seara vor fi ploi si vijelii.

Alerta meteo nowcasting. Avertizare cod galben de vant puternic in aceste regiuni ale tarii

Pentru ziua de sambata, 3 octombrie, meteorologii au emis o alerta de cod galben pentru vant puternic, valabila in judetele Timis si Arad. Atentionarea nowcasting, emisa de ANM este valabila pana la ora.

Silviu Manastire, moderator la B1 TV, infectat cu coronavirus. Marti seara l-a avut invitat pe Ludovic Orban

Silviu Manastire a intrat in direct duminica seara si a confirmat diagnosticul. Conform declaratiilor sale, are o forma usoara a bolii si este asimptomatic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )