Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta meteo de ninsori viscolite si ger pana miercuri la pranz. Zonele afectate de polei

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo de ninsori viscolite si ger pana miercuri la pranz. Zonele afectate de polei

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat informarea meteo de ninsori viscolite pentru zonele de munte si ger aprig pentru restul regiunilor. continuă pe Adevărul

Informare meteo: Ninsori, intensificari ale vantului si polei, pana miercuri la pranz

ANM a emis o informare meteo de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului si polei, valabila in mai multe zone din tara pana miercuri, ora 12.

Ninsori, intensificari ale vantului si polei la munte, pana miercuri la pranz

Meteorologii anunta ca, pana miercuri la pranz, se vor semnala ninsori moderate cantitativ, in special in zonele intracarpatice, in Muntii Apuseni si Carpatii Orientali, dar si intensificari ale vantului. in vestul tarii, precipitatiile vor fi mixte si pe zone restranse se va forma polei. Vremea ramane deosebit de rece, iar miercuri dimineata va mai fi ger pe arii restranse in Moldova, in estul Transilvaniei si in Muntenia.

Prognoza meteo. Ninsori, intensificari ale vantului si polei, pana miercuri la pranz. Care sunt zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au anuntat ca, pana miercuri la ora 12, se vor semnala ninsori moderate cantitativ, in special in zonele intracarpatice, in Muntii Apuseni si.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

Alerta meteo ANM. Mare atentie, romani! Ce se intampla in aceasta noapte este fara precedent

Specialistii de la Administratia Nationala de Meterologie au emis o noua atentionare. Care este anuntul specialistilor pentru romani? Detalii despre vremea din toate zonele tarii. Alerta meteo ANM. Anuntul specialistilor Iarna si-a intrat serios in drepturi in ultimele saptamani, mai cu seama ca zilele precedente au avut parte de un peisaj ca-n povesti pe tot .

Zile geroase pana miercuri, in toata Romania. Temperaturile minime vor ajunge pana la -20 de grade Celsius

Meteorologii ANM au emis o informarea pentru gen si temperaturi extrem de scazuta, valabila pentur toata tara. Potrivit Informarii, gerul urmeaza sa tina in Romania pana in ziua de miercuri, 20.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )