Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

B1 B1,
ALERTA METEO: E oficial, avem cea mai grea iarna din ultimii ani! Care sunt cele mai afectate judete!

Prognoza meteo pe o luna, in intervalul 19 noiembrie-17 decembrie a fost emisa de meteorologii ANM. Acestia au precizat ca urmeaza o iarna geroasa, cu temperaturi mult mai scazute fata de normalul perioadei. continuă pe B1

Simulare: Cea mai grea si cea mai usoara grupa pentru Romania in preliminariile EURO 2020

Ne-am pus imaginatia la lucru pentru a vedea care poate fi cea mai grea grupa pentru nationala Romaniei in drumul spre Campionatul European din 2020, dar si cea mai facila grupa, totul fiind decis pe 2 decembrie la tragerea la sorti programata la Dublin.

TRAVEL Albastru e cea mai calda culoare in Sardinia

O simpla cautare pe internet sau un pliant turistic despre Sardinia cucereste prin nuantele de albastru ale Marii Mediterane care inconjoara a doua cea mai mare insula a Italiei.

Cum va arata cea mai noua Sala Polivalenta din Romania construita cu bani de la guvern. Va avea 5.000 de locuri si costa 60 milioane de lei

A inceput constructia noii Sali Polivalente cu 5. 000 locuri din Oradea, situata in imediata vecinatate a Campusului Universitar al Universitatii Oradea, fondurile pentru realizarea investitiei, evaluata la 60 milioane de lei, fiind asigurate in cea mai mare parte din bugetul de stat, prin Compania Nationala de Investitii si partial de Primaria Oradea.

EA este cea mai bine platita cantareata din lume! A DETRONAT multi artisti! Wow, cati BANI castiga! Te asteptai la asta?

Potrivit topului realizat de catre revista Forbes, cea mai bine platita cantareata din lume este Katy Perry! Aceasta a inregistrat cele mai mari venituri in anul 2018, scrie Ciao. ro. Artista a sustinut.

13 ONG-uri reclama o criza iminenta a stocurilor de medicamente pentru tratamentul HIV/SIDA, cea mai grava din ultimul deceniu

13 organizatii non-guvernamentale i-au trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare deschisa in care atrag atentia ca stocurile de medicamente utilizate in tratarea persoanelor care sufera de HIV/SIDA sunt extrem de scazute si risca sa nu asigure necesarul pentru cei peste 20. 000 de pacienti din Romania. Semnatarii scrisorii spun ca este vorba despre cea mai grava criza din ultimul deceniu pe acest segment.

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile.

Echipa EFdeN care reprezinta Romania la cea mai importanta competitie de locuinte sustenabile din lume, pe locul II, dupa prima proba

Echipa EFdeN care reprezinta Romania la Solar Decathlon Middle East, cea mai importanta competitie de locuinte sustenabile din lume care are loc in Dubai in perioada 18 28 noiembrie, a castigat locul II la prima proba a competitiei.

Povestea bucatarului roman care a lansat un parfum comestibil si cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este bucatar de centenar si cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea retetelor vechi, iar astazi incercam sa aflam secretele gustului autentic romanesc.

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

FOTO VIDEO Cea mai mica si mai frumoasa biblioteca in miniatura din lume. De ce este considerata speciala

Biblioteca Thurkowiana Minor este considerata cea mai mica si mai frumoasa biblioteca publica miniaturala din lume. Contine 1515 carti in miniatura. Din 2012, biblioteca face parte din colectia Muzeului Meermanno din Haga, Olanda.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )