Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alerta meteo. Ploi si vant puternic in toata tara. Ninsori si viscol la munte

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Ploi si vant puternic in toata tara. Ninsori si viscol la munte

Majoritatea regiunilor tarii sunt, sambata, pana la ora 20. 00, sub incidenta unei informari a meteorologilor care au prognozat vant si ploi ce vor cumula 20 de litri pe metru patrat. Pentru zona de munte. continuă pe Antena3

Ploi si vant puternic in toata tara in urmatoarele doua zile. Meteorologii anunta si ninsori viscolite la munte

Vremea se strica in urmatoarele doua zile, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, care a emis o informare de ploi si vant puternic, valabila in perioada 2 - 4 februarie.

Ploi si vant, de vineri, in toata tara. De sambata seara, la munte, vor predomina ninsorile

Meteorologii au emis vineri o informare meteo de intensificari ale vantului si ploi, care va fi valabila in majoritatea regiunilor. Incepand de sambata seara, la munte vor predomina ninsorile.

Vremea rea pune stapanire pe toate regiunile: ploi, vant puternic si ninsori

Vremea rea cuprinde toata tara. Conform meteorologilor, pe parcursul zilei de sambata, aria ploilor se va extinde treptat si va cuprinde majoritatea regiunilor, iar in jumatatea de vest a tarii se vor cumula in medie 15-20 l/mp.

Cod galben de viscol pentru 16 judete si de ploi si vant puternic pentru alte patru pana la ora 21.00. Sapte judete, sub cod portocaliu de viscol pana la ora 18.00

Meteorologii au emis, sambata, noi atentionari cod galben de vant si ninsori pentru zona de munte din saisprezece judete si de vant puternic si ploi in alte patru, valabile pana la ora 21. Sapte judete vor fi sub atentionare cod portocaliu de viscol pana la ora 18.

UPDATE Avertizari cod portocaliu si galben de viscol pentru 22 de judete si de ploi si vant puternic pentru alte sase

Meteorologii au emis sambata noi atentionari cod portocaliu si cod galben de vant si ninsori pentru zona de munte din 22 de judete din tara, in timp ce pentru alte sase este in vigoare o avertizare cod galben de vant si ploi.

Ploi si vant puternic, astazi, in majoritatea zonelor tarii; ninsori si viscol la munte

Majoritatea regiunilor tarii sunt, sambata, pana la ora 20. 00, sub incidenta unei informari a meteorologilor care au prognozat vant si ploi ce vor cumula 20 de litri pe metru patrat. Pentru zona de munte sunt semnalate ninsori viscolite si intensificari ale vantului, pana duminica la ora 20. 00, potrivit news. ro.

Alerta meteo! Avertizari cod portocaliu si galben de viscol pentru 22 de judete

Meteorologii au emis sambata noi atentionari cod portocaliu si cod galben de vant si ninsori pentru zona de munte din 22 de judete din tara, in timp ce pentru alte sase este in vigoare o avertizare cod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4597 seconds )